blank

Račune dobili tek 27. septembra, pitaju šta će biti sa probijenim rokom za plaćanje

blank

Redakciji portala Subotičke.rs obratili su se stanari dela Kumičićeve ulice koji tvrde da su sve komunalne račune dobili tek 27. septembra, dva dana nakon isteka roka za plaćanje utrošene vode Javnom komunalnom preduzeću “Vodovod i kanalizacija”.

– Rok za plaćanje ostalih računa je nešto kasnije, na samom kraju meseca, što znači da smo već 27. morali da požurimo kako bismo sve platili, ali smo, ni krivi ni dužni, probili rok za plaćanje računa Vodovodu – kažu meštani dela Kumičićeve oko broja 14.

Našoj redakciji u Pošti je potvrđeno da je isporuka računa kasnila zbog nedovoljnog broja poštara, odnosno preopterećenosti onih koji su angažovani da raznose poštu.

Meštane Kumičićeve ulice zanima da li je Vodovod znao, odnosno bio upozoren, da će njihovi korisnici u ovom delu grada račune dobiti nakon roka za plaćanje i hoće li građanima u tom slučaju kamata biti obračunata zbog zakašnjenja prilikom plaćanja.

Redakcija portala Subotičke.rs prosledila je pitanja Vodovodu pre dva dana.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su A. S. (1993) iz Subotice, neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništvo.

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.