blank

Radnički i Mladost podelili plen! (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka su u okviru drugog kola Vojvođanske lige grupa Sever na svom terenu ugostili ekipu Mladosti iz Apatina i odigrali nerešeno 2:2 (1:2). U dinamičnom meču gosti su se prikazali kao kvalitetna ekipa, dok je Radnički svojim greškama platio ceh, ali je u finišu susreta uspeo sa bele tačke da osvoji bod.

Strelci: Šimić 30., Maravić 78. minut za Radnički, Uzelac 10., Đukić 33. minut za Mladost.

Radnički: S. Lebović, Maravić, D. Tosnberger., F. Tosnberger, Kolak, Kujundžić, Ljubojčić, Stojanović, L. Lebović, Babić, Šimić, Marinković. Igrali su još: Orčić, Vukelić, Petrović, Milić.

Mladost: Jeličić, Desnica, K. Jovnović, Arsović, Vejinović, Majstorović, Ožegović, Đukić, A. Jović, Rapajić, Uzelac. Igrali su još: J. Bačić, Đumić, Štrbac.

blank
Foto: Subotičke.rs

Gosti su poveli u ranoj fazi meča, već u 10. minutu kada je Uzelac pogodio nebranjeni deo mreže gola Lebovića. Primljeni pogodak je razdrmao domaćine koji su zaigrali angažovanije i uspeli da izjednače u 30. minutu. Babić je majstorski asistirao Šimiću koji je bio precizan. Da gosti na odmor odu sa golom prednosti pobrinuo se Đukić u 33. minutu.

Radnički je u drugo poluvreme ušao sa jasnom namerom da preokrene rezultat, pa su i izmene donele osveženje. Rezervista Milić je u 60. minutu imao dobru priliku, ali je šutirao pored gola. Do izjednačenja Bajmočani su stigli u 78. minutu kada je u šesnaestercu gostiju oboren Šimić, a sudija Erdeljan pokazao na belu tačku. Najiskusniji igrač Radničkog Maravić je preuzeo odgovornost i postavio konačan rezultat od 2:2.

Radnički u narednom kolu putuje u Bački Petrovac gde će snage odmeriti sa ekipom Mladosti dok će apatinci na svom terenu ugostiti Obilić iz Zmajeva.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.