blank

Radnički ima popravni u nedelju protiv Ratkovčana!

U prošlom kolu fudbaleri Radničkog iz Bajmoka doživeli su poraz u komšijskom derbiju u Novom Žedniku od Preporoda 3:0 (1:0). U nedelju na Sportski centar Bajmok dolazi Radnički iz Ratkova u okviru 28. kola Vojvođanske lige Sever.

blank

Utiske i ciljeve kluba u narednom periodu, za naš portal predočio je Mladen Marinković, sekretar Radničkog iz Bajmoka.

„Utisak za ovu sezonu, po mom mišljenju je da smo napravili veliki korak i napravili dobar rezultat. Nakon dugo vremena smo se vratili u ovaj rang i glavni cilj je bio opstanak u ligi. Sada se već može reći da smo tri kola pred kraj ove sezone već taj cilj ispunili.

Ekipu uglavnom čine igrači iz Bajmoka sa po kojim igračem sa strane koji su se uklopili u ekipu kao da im je Bajmok rodno mesto.

Glavni cilj kluba je da se što više oslonimo na igrače iz naše škole fudbala, da se mladima pruzi šansa i da da radimo na stvaranju igrača. Kao primer toga istakao bih Mladena Petrovića, koji je sa 16 godina već debitovao za seniorsku ekipu i čak uspeo da postigne jedan pogodak.

U nedelju dočekujemo ekipu iz Ratkova i ovom prilikom pozivam našu vernu publiku da dođe u što većem broju, da nam pomognu da ostvarimo što bolji rezultat”, rekao je operater Bajmočana, Mladen Marinković.

blank
Foto: Subotičke.rs

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Golubice preletele Adu

Fudbalerke ŽFK Spartak upisale su i četvrtu pobedu u plej ofu Superlige. Subotičanke su savladale Slogu iz Zemuna na gostovanju rezultatom 6:0 (3:0). Strelci: Filipović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.