blank

Radnički minimalcem savladao Mladost

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka su gostovali u 3. kolu Vojvođanske lige grupa Sever ekipi Mladosti u Bačkom Petrovcu. Evrogolom mladog Petrovića upisali su pobedu rezultatom 1:0 (0:0) i nagovestili berićetnu jesen.

 

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelac: Petrović 84. minut za Radnički.

Mladost: Dudaš Robert, Živanov Vuk, Štefek Ognjen, Šproh Vlastislav, Brajković Aleksandar, Stojisavljević Ognjen, Laćarak Dejan, Kanja Igor, Kulpinac Uroš, Fabri Vladimir, Bajić Rastko. Igrali su još: Lenja, Kurtiši, Stanić, Beronja.

Radnički: Lebović Stefan, Tosenberger Dario, Kolak Dragan, Kujundžić Bojan, Stojanović Veljko, Lebović Luka, Babić Srđan, Ljubojčić Miloš Lukić Jovan, Vukelić Miloš, Marinković Miloš. Igrali su još: Maravić Zdravko, Tosenberger Filip, Milić Nenad, Orčić Srđan, Petrović Mladen.

Radnički je upisao i drugu vezanu pobedu na gostovanju u novoj sezoni. Bajmočani su u samom finišu slomili otpor veoma nezgodne ekipe Mladosti koja je na domaćem terenu tvrd orah za sve ekipe Vojvođanskog severa.

Veoma toplo vreme i teški uslovi za igru uticali su na to da prvo poluvreme protekne u ne tako dinamičnoj igri. Nije bilo mnogo šansi, igralo se uglavnom na sredini terena.

U drugom poluvremenu viđen je nešto zanimljiviji fudbal. Mladost je imala loptu više u nogama dok se Radnički orijentisao na kontranapade. Trenutak odluke dogodio se u 84. minutu. Rezervisti Maravić i Petrović odigrali su dupli pas nakon čega je mladi Petrović sa oko dvadesetak metara šutnuo i matirao nemoćnog Dudaša za veliku radost svoje ekipe.

Radnički u narednom kolu na svom terenu dočekuje ekipu Vojvodine iz Bačkog Gradišta.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.