blank

Radnički nastavio niz na domaćem terenu! (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka su juče na svom terenu savladali Đurđin u lokalnom derbiju 8. kola Vojvođanske lige rezultatom 2:0 (0:0). Golovima Marinkovića i Petrovića Bajmočani su vezali treći uzastopni trijumf na domaćem terenu.

Strelci: Marinković 50., Petrović 85. minut za Radnički.

Radnički: S. Lebović, Z. Maravić, D. Tosnberger, Kolak, F. Tosnberger, Stojanović, L. Lebović, Milić, Šimić, Vukelić, Marinković. Igrali su još: Lukić, Mitić, Petrović, U. Maravić, Ljubojčić.

Đurđin: Sarić, Horvatski, Veličković, Šomođi, Polovina, I. Bilbija, Vuković, Panić, Vidaković, Stantić, Kostić. Igrali su još: Mesaroš, Pejić, A. Bilbija, Savanović.

blank
Foto: Subotičke.rs

U prvom delu meča nije bilo izglednih prilika za postizanje pogotka. Igralo se uglavnom na sredini terena sa dosta prekida. Gosti su igrali defanzivno, dok Bajmočani nisu uspevali da pronađu put do gola Sarića.

Na početku drugog poluvremena Radnički stiže do prednosti. Zdravko Maravić je odlično izveo udarac iz ugla, a najviši u skoku bio je Marinković za 1:0. Nakon tog momenta gosti su se malo trgli i krenuli žustrije na gol Lebovića, ali je domaćin odbio sve napade i u 85. minutu preko Petrovića potvrdio pobedu.

U narednom 9. kolu Radnički ide u goste lideru prvenstva ekipi Sloge iz Čonoplje, dok će Đurđin na svom terenu ugostiti Obilić iz Zmajeva.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 22 stepena Celzijusa. Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.