blank

Radnički ostvario treću uzastopnu pobedu!

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka ugostili su juče na svom terenu ekipu Hercegovac iz Gajdobre u 25. kolu Vojvođanske lige Sever. Izabranici Nenada Florina upisali su i treću uzastopnu pobedu savladavši goste iz Gajdobre rezultatom 2:0 (1:0).

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Maravić 45., Orčić 90. minut za Radnički

Radnički: Lebović Stefan, Maravić Zdravko, Kolak Draga, Kujundžić Bojan, Stojanović Veljko, Lebović Luka, Babić Srđan, Ljubojčić Miloš, Miletić Strahinja, Milić Nenad, Marinković Miloš. Igrali su još: Tosnberger Dario, Orčić Srđan, Petrović Mladen, Vojnić Hajduk Bojan, Mitić Lazar.

Hercegovac: Dražić Miloš, Janjić Jovan, Bajić Zdravko, Hrnjez Vladimir, Bajat Aleksandar, Andesilić Luka, Adamović Simo, Račić Stevan, Sakač Sebastian, Lakić Danijel, Radović Veselin. Igrali su još: Dobranić Strahinja, Lukić Miloš.

Nastavili su odličnu seriju fudbaleri Radničkog pred svojom publikom i odigrali veoma dobro protiv kvalitetnog protivnika iz Gajdobre.

Od starta susreta Bajmočani su nametnuli ritam i nisu dozvoljavali gostima da ih ugrozi. Radnički je poveo u samom finišu prvog poluvremena iz kaznenog udarca. Nakon pasa Ljubojčića jedan od defanzivaca gostiju oborio je Babića, pa je sudija Ćeranović pokazao na belu tačku.

Loptu je namestio Maravić i šutirao u donji levi ugao golmana Dražića, ali je udarac odbranio čuvar mreže gostiju. Bez mnogo dvoumljenja sudija je prekinuo igru i pokazao da će se jedanaesterac ponoviti zbog toga što je golman ranije napustio liniju gola. Maravić je i po drugi put namestio loptu i ovog puta je poslao pod prečku za 1:0.

blank
Foto: Subotičke.rs

U drugom poluvremenu Radnički je prepustio inicijativu gostima i orijentisao se na odbranu svog gola. Imali su nekoliko prilika gosti, ali je Lebović u više navrata odlično odreagovao. Bajmočani su pretili preko Orčića, Petrovića i Babića. U poslednjem minutu susreta Marinković je oduzeo loptu i uposlio u prostor brzonogog Orčića koji je pobegao svom čuvaru, predlibrao golmana majstorski i postavio konačan rezultat od 2:0.

Radnički u narednom kolu gostuje u Čonoplji ekipi Sloge koja trenutno zauzima 4. poziciju na tabeli Vojvođanske lige Sever.

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas sunčano i toplo

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 27 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu uticati relativno povolјno

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.