blank

Radnički se pobedom oprostio od navijača (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka pobedom su okončali sezonu u Vojvođanskoj ligi Sever. Po kiši i klizavom terenu, kao domaćini, savladali su Mladost iz Apatina rezultatom 2:1 (0:0) i tako uspešno okončali sezonu na četvrtom mestu.

Strelci: Vukelić 57., Babić 68. minut za Radnički, Bjedov 83. minut za Mladost

Radnički: Lebović Stefan, Maravić Zdravko, Tosenberger Dario, Stojanović Veljko, Lebović Luka, Babić Srđan, Ljubojčić Miloš, Miletić Strahinja, Šimić Davor, Vukelić Miloš, Tosenberger Filip. Igrali su još: Kolak Dragan, Kujundžić Bojan, Marinković Miloš, Mitić Lazar, Petrović Mladen.

Mladost: Marković Mihailo, Jovović Kolja, Solać Milan, Bjedov Bojan, Vejnović Branislav, Majstorović Marko, Bačić Jovan, Ožegović Stefan, Đukić Stefan, Jovović Aljoša, Uzelac Marko. Igrali su još: Stojaković Lazar, Rapaić Srđan, Đumić Veljko.

blank
Foto: Subotičke.rs 

Slabu posećenost u poslednjem kolu opravdalo je loše vreme i uslovi na Sportskom centru u Bajmoku. Bajmočani su pobedom završili uspešnu povratničku sezonu i odavno obezbedili opstanak, što je i bio primarni cilj kluba.

Početak meča protekao je u ispitivanju snaga da bi prvi zapretili Bajmočani preko Šimića. Nedugo zatim, odličnu priliku imali su gosti kada je Lebović fantastičnom intervencijom sprečio siguran pogodak nakon šuta Đukića. Kako je vreme odmicalo Radnički je preuzimao inicijativu i do kraja poluvremena imao nekoliko prilika preko Babića i Vukelića.

U nastavku Radnički stiže do prednosti u 57. minutu. Lebović je po ko zna koji put u ovoj sezoni odlično izveo korner, a Vukelić pogodio sa druge stative. Na 2:0 povisio je Babić u 68. minutu kada je odbijenu loptu nakon šuta Šimića sproveo u mrežu.

Gosti su do utešnog gola stigli u 83. minutu kada je Bjedov bio najviši u skoku nakon udarca iz ugla.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.