blank

Rakonjac priželjkuje Liverpul!

TSC je završio misiju kvalifikacija za Ligu Šampiona ali mu predstoji grupna faza Lige Evrope. Strelac gola za Bačkotopolčane u revašu, Marko Rakonjac da može da bira protivnika u grupnoj fazi izabrao bi Liverpul.

blank
Foto: FK TSC

TSC čeka žreb za grupnu fazu Lige Evrope i nalazi se u četvrtom šeširu. Za rivale može da očekuje velikane Evropskog fudbala. Visoki napadač, Marko Rakonjac koji je ovog leta u Bačku Topolu došao na pozajmicu iz Moskovske Lokomotive postigao je prelep pogodak u revašu nakon što je pobegao iskusnom Fonteu i zakucao loptu u rašlje golmana Mateusa.

On je za Sportski žurnal izneo svoje utiske sa meča i poželeo najjačeg rivala za protivnika u nastavku Evropske priče TSC-a.

„Braga je izuzetno jaka i mlada, a možda smo i sa strahom ušli u mečeve. Pokazali smo i u Portugalu i Bačkoj Topoli da možemo da se nosimo sa njima, ali su nam u početku davali golove iz prvih šuteva. Gledali smo potencijalne protivnike za Ligu Evrope, biće pakleno s kim god da budemo u društvu.

Nameću se dva rivala bolja ili u rangu sa Bragom. Voleo bih najjače, ako bih mogao da biram to bi bio Liverpul. Može i Betis, da vidim taj nivo fudbala”, rekao je Marko Rakonjac, vođa navale TSC-a.

Izabranicima trenera Žarka Lazetića sledi gostovanje Javoru u Ivanjici u nedelju. Meč na stadionu kraj „Moravice” počinje u 19 časova i 30 minuta. 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 16 do 26 stepeni Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija može izazvati uobičajene

Detaljnije »
blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su A. S. (1993) iz Subotice, neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništvo.

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.