blank

Raspisan konkurs „Školu u ružičastom volim, bez nasilja molim!”

blank

Povodom obeležavanja Dana borbe protiv vršnjačkog nasilja 26. februara, u svetu poznatog i kao Dan ružičastih majica, Osnovna škola „Jovan Mikić“ pozvala je sve osnovne škole da se prijave na konkurs „Školu u ružičastom volim, bez nasilja molim”.

Na konkursu mogu da učestvuju učenici od prvog do osmog razreda, tako što će poslati svoje originalne radove – likovne radove, kratke priče, pesme, video-snimak dramskog prikaza ili performansa, foto-priče ili film na temu „Školu u ružičastom volim, bez nasilja molim!“.

Prijave i učeničke radove treba poslati imejlom na adresu: jmikicsu@mts.rs sa naznakom „Za učešće na konkursu“, kao i poštom na adresu škole: OŠ „Jovan Mikić”, Save Kovačevića 16, 24000 Subotica.

Prijava treba da sadrži naziv rada, kategoriju ili uzrast učenika, podatke o autoru, školi i nastavniku. Konkurs je otvoren do ponedeljka 22. februara, do 10 časova.

Iz Osnovne škole „Jovan Mikić“ pozvali su sve zainteresovane učenike da se odazovu u što većem broju, a kako je navedeno, stručni žiri će proglasiti najbolje radove koji će biti nagrađeni.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.