blank

Šeki Enterijer pobednik 50. Novogodišnjeg turnira (VIDEO)

YouTube video

Završen je 50. po redu Novogodišnji turnir u malom fudbalu koji se igrao u organizaciji Sportskog saveza Subotice. Sinoć su u Hali sportova odigrani polufinalni mečevi nakon kojih je usledio meč za treće mesto, a odmah zatim i veliko finale u kom je ekipa Šeki Enterijer Real Impeks savladala Pivnicu Gros rezultatom 3:1 i tako podigla veliki pehar.

U prvom polufinalnom meču između Pivnice Gros i Huntmana pobednik je odlučen nakon penala jer je u regularnom delu bilo 0:0. Ekipa Pivnice Gros je bila uspešnija i plasirala se u finale. U drugom polufinalu sastali su se Šeki Enterijer Real Impeks i NTM Čikerija. Povela je ekipa Čikerije, ali je Šeki uspeo da izjednači pa se pristupilo penalima. Zahvaljujući golmanu Vukoslavoviću, Šeki Enterijer Real Impeks je uspeo da izbori finale.

Nakon polufinalnih mečeva usledili su mečevi mlađih kategorija kao i tombola. U meču za treće mesto nije bilo mnogo dileme. Kvalitetna ekipa Čikerije savladala je prijatno iznenađenje turnira, ekipu Huntman rezultatom 6:1.

blank
Foto: Subotičke.rs

U velikom finalu viđen je pravi spektakl. Dve ekipe sastavljene od igrača uglavnom iz Subotice i Bajmoka koje već godinama vode veliku borbu na turnirima priredile su publici odličan fudbal.

Povela je ekipa Pivnice Gros golom Maravića, ali je Šeki u finišu poluvremena poravnao na 1:1 golom Miodraga Guberinića. U drugom poluvremenu Šeki je zaigrao angažovanije i sa dva gola Tomčića i Zolnajića uspeo da pobedi i podigne veliki pehar.

Nakon finala usledila je dodela nagrada i priznanja za najbolje pojedince. Pobedniku je pripao pehar i ček na 500.000 dinara, drugoplasirana ekipa osvojila je 100.000 dinara, dok je trećeplasiranoj ekipi pripalo 50.000 dinara.

Najbolji golman turnira je Dušan Vukoslavović iz ekipe Šeki Enterijer Real Impeks. Najbolji strelac je Aleksandar Zolnajić takođe iz pobedničke ekipe, dok je trofej za najboljeg igrača turnira pripao Zdravku Maraviću iz ekipe Pivnica Gros.

Najbolji pojedinci turnira Aleksandar Zolnajić i Zdravko Maravić složili su se da je finale bilo kvalitetno i tvrdo.

Dejan Vuković, ispred Sportskog saveza Subotice rekao je da je zadovoljan rekordnom posetom turnira i da se povećao broj ekipa naspram prošlih godina.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.