blank

Sok iz Tavankuta od četvrtka u “Lidlovoj” ponudi

blank

Mali srpski potrošači imaće priliku da svoje proizvode, koji su plod velike strasti i starih zanata, predstave potrošačima u 30 gradova širom Srbije i tako povećaju svoju vidljivost, kao i da osiguraju kontinuitet poslovanja, omoguće širenje van lokalnog tržišta i učvrste svoje poslovanje, poručuju iz Lidla

Ceđeni sok od jabuke tavankutske hladnjače “Voćko” od četvrtka će se naći u “Lidlovoj” ponudi, u okviru prodajnog programa ove kompaanije nazvanog “Mali zanat velika strast”, po ceni od 199,99 dinara. Sok od jabuke “Greni Smit” iz Tavankuta je stoprocentno ceđeni sok, bez dodate vode, šećera i konzervansa, kako piše u deklaraciji ovog proizvoda.

U kompaniji “Lidl” ovim povodom kažu da se radi o želji da pomognu razvoj srpskog preduzetništva.

“Lidl je istražio našu zemlju i odabarao više od 50 malih privrednika koji proizvode na tradicionalan način. Ovi vredni domaćini i mali privrednici iz različitih krajeva naše zemlje imaju jedinstven pristup i dokazali su da kada radiš ono što voliš, uz marljivost i upornost, uspeh ne izostaje.

Kompanija Lidl je prepoznala ove istinske vrednosti i odlučila da kroz popunjene rafove svojih prodavnica omogući domaćim dobavljačima da pokažu koliko je važno čuvati tradiciju. Na ovaj način, oni će  imati priliku da svoje proizvode, koji su plod velike strasti i starih zanata, predstave potrošačima u 30 gradova širom Srbije i tako povećaju svoju vidljivost, kao i da osiguraju kontinuitet poslovanja, omoguće širenje van lokalnog tržišta i učvrste svoje poslovanje kako bi im se otvorila nova vrata za širenje porodičnih zanata.

Primer jedne ovakve priče je svakako i preduzeće Voćko. Na više od 300 hektara plodne subotičko-horgoške preščare, hladnjača ‘Voćko’ uzgaja veliki broj sadnica jabuka. Uverili smo se u kvalitet i posvećenost ovog preduzeća i odabrali smo jednu od najukusnijih sorti ‘Greni Smit’ – koja je pretočena u najzdraviji izvor vitamina i ukusa u flaši i kao takva dospela na naše police Lidl prodavnice”, navedeno je u odgovoru “Lidla” našoj redakciji.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.