blank

Spartak Office Shoes deklasirao Beograđane

Košarkaši Spartak Office Shoes-a ugostili su sinoć u Hali sportova ekipu OKK Beograd u okviru 13. kola Admiral bet košarkaške lige. Izabranici Vladimira Jovanovića opravdali su ulogu favorita i bez mnogo muke slavili sa 97:70 (31:21, 27:12, 19:17, 20:20).

blank
Foto: Subotičke.rs

Spartak Office Shoes: Cerovina 12, Cvetković 12, Milijašević 9, Stepanović 9, Milisavljević 10, Radosavljević 2, Medarević 9, Bojić 16, Nagulić, Sokolović 2, Barna 14.

OKK Beograd: Milenković 7, Nekić 3, Marković 15, Vukčević 5, Krofić 6, Paunović, Dragojević, Pavlović 3, Đolović 8, Pantelić 4, Musicki, Petrović 19.

Spartak je u finišu prve četvrtine napravio seriju od 10:0 i održavao prednost ceo meč. Imao je i preko 30 poena plusa, ali je na kraju ipak pobeda najbitnija. Najefikasniji kod domaćih bili su Bojić sa 16 i Barna sa 14 poena, dok su kod gostiju najviše ubacili Petrović 19 i Đolović 8 poena. Ovo je Spartaku bila deveta ovosezonska pobeda.

Nakon meča trener Spartaka Vladimir Jovanović je ocenio da je u prvom poluvremenu ekipa na agresivnu odbranu protivnika odgovorila dobrim šutem za tri poena za razliku od prethodnih utakmica, ali da mu je utisak pokvaren “lenjim” odnosom igrača u prvih pet minuta treće deonice.

U narednom 14. kolu Spartak u subotu 16. decembra dočekuje ekipu Zdravlja iz Leskovca.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.