blank

Spartak Office Shoes nadigrao Matalac (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Košarkaši Spartak Office Shoes-a iskupili su se za prošlonedeljni poraz u Vršcu. Izabranici Vladimira Jovanovića slavili su sinoć u Hali sportova rezultatom 99:78 (26:21, 25:22, 27:18, 21:17) protiv ekipe Metalca iz Valjeva.

Spartak Office Shoes: Cvetković 23, Cerovina 3, Stepanović 3, Milisavljević 3, Radosavljević 4, Tejić 3, Medarević 12, Bojić 6, Sokolović 6, Gordić 6, Lazić 15, Barna 15.

Metalac: Bajić 6, Sinovec 5, Đuran 5, Grubor 9, Die 19, Popović 10, Obradović, Gnjato, Lešić 22, Janković, Teofilović 2.

blank
Foto: Subotičke.rs

Meč 19. kola Admiral bet košarkaške lige okupio je u Dudovoj šumi veliki broj gledalaca. Spartak je ovom pobedom napravio odličnu uvertiru pred predstojeći balon Aba 2 lige koji se igra od ponedeljka u Novom Sadu.

Gosti su pružali otpor u prvom poluvremenu u kom su na sredini druge četvrtine imali minimalni zaostatak, ali je Spartak u finišu druge i u trećoj četvrtini, pre svega dobrom odbranom, napravio nedostižnu prednost.

Cvetković je u drugom poluvremenu bio nerešiva enigma za Metalac. Raspoloženi plejmejker Subotičana pogađao je iz svih pozicija i razigravao saigrače.

blank
Foto: Subotičke.rs

Na kraju veoma bitna pobeda za četu Vladimira Jovanovića, pre svega na psihološkom planu, da se moral ekipe podigne nakon prošlonedeljnog ubedljivog poraza u Vršcu.

Najefikasniji u redovima Subotičana bili su Cvetković sa 23, Barna i Lazić sa 15 poena, dok je kod gostiju najraspoloženiji bio centar Lešić koji je ubacio 22 poena.

blank
Foto: Subotičke.rs

Nakon meča trener gostiju Srđan Flajs i igrač Dia Keni čestitali su Spartaku na zasluženoj pobedi. Najbolji pojedinac susreta Aleksandar Cvetković istakao je da je ova pobeda za ekipu veoma bitna zbog poraza u Vršcu, dok je strateg Subotičana Vladimir Jovanović zaključio da je Spartak iz dobre odbrane kreirao napad i u drugom delu napravio prednost.

Spartak Office Shoes naredne nedelje očekuju obaveze u ABA 2 ligi na turniru u Novom Sadu gde će odigrati tri meča.

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.