blank

Spartak Office Shoes savladao Zlatibor!

Košarkaši Spartaka su pobedom okončali sezonu. U Čajetini savladali su domaći Zlatibor rezultatom 90:75 (28:14, 19:12, 21:26, 22:23) i tako sezonu okončali na 3. poziciji A grupe Super lige Srbije.

blank
Foto: MKK Spartak

Zlatibor: Votson 7, Čabrilo 8, Đuran 12, Grubešić 21, Stojičić 10, Protić 8, Đukanović, Milošević, Ponjavić 3, Čorbić 6, Tejić.

Spartak Office Shoes: Ilkić 7, Prlja 4, Dodić 11, Milisavljević 8, Danilović 4, Medarević 4, Sokolović 8, Bojić 24, Barna 20, Gazibegović, Čičić.

U protekloj sezoni Spartak je ostvario istorijski plasman u ABA 2 ligu, drugo mesto u domaćem šampionatu i osvojio je Kup Srbije drugog stepena što je Subotičanima omogućilo da se takmiči na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća.

blank
Foto: MKK Spartak

Meč protiv zlatibora Spartak je otvorio dobro i dobio prvu četvrtinu plus 14. U drugoj deonici Spartak je nastavio dobro sa raspoloženim Bojićem i Barnom diktirao je tempo i na odmor otišao sa prednošću od 21 poen. Pogađao je Spartak iz svih pozicija pa domaćin i nije imao nadu da može da se vrati u meč.

Na početku treće deonice izgledalo je da će Spartak rutinski dobiti Zlatibor, ali su domaćini dodali gas i istopili prednost na samo osam poena na startu poslednje deonice. Bojić je preuzeo odgovornost u poslednjoj četvriti i uz Danilovića ponovo napravio dvocifrenu prednost i meč priveo kraju.

Tabela A grupe Super lige:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.