blank

Spartak poražen od Napretka

Fudbaleri Spartaka nisu uspeli da upišu bodove na svom terenu protiv ekipe Napretka iz Kruševca u 5. kolu Mozzart bet Superlige. Rezultat od 3:1 (2:0) u korist gostiju realan je ishod dvoboja na Gradskom stadionu, s obzirom na to da su gosti koristili prilike.

blank
Foto: FK Spartak

Strelci: Jocić 66. minut za Spartak, Mršić 18., Đ. Jovanović 39., Stanojlović 88. minut za Napredak.

Spartak: Manojlović, Dunđerski, Kerkez, Bugarin, Stanojev. A.S. Đurasović, Vidaković, Bijelović, Todoroski, Stajković, Babić. Igrali su još: Ubiparip, Kvaku, Mijić, Jocić, Tošeski.

Napredak: Savić. S. Jovanović, Đeković, Marinković, Mršić, Vukajlović, Nnenadović, Ljubomirac, Jović, Đ. Jovanović, Stoiljković. Igrali su još: Stanojlović, Krstić, Topić, Babić.

Spartak je u većem delu susreta imao inicijativu i veći posed lopte, ali su gosti u prvom poluvremenu sa dva postignuta gola napravili problem Subotičanima.

Poveli su gosti već u 18. minutu golom Mršića koji je glavom loptu poslao u mrežu nakon kornera. U 39. minutu usledio je novi šok za Spartak. Jovanović je pokupio odbijenu loptu i poslao je iza leđa Manojlovića za 2:0.

U drugom poluvremenu Spartak je bio rešen da preokrene. Atakovali su izabranici Aleksandra Keržakova ka golu Napretka i uspeli da dođu do pogotka u 66. minutu kada je precizan bio mladi Jocić. Nakon pogotka Spartak je krenuo po izjednačenje. Ređale su se prilike, a najbolju je u finišu propustio Tošeski. Otvorenu igru kaznili su gosti kontrom u 88. minutu kada je Stanojlović pogodio i postavio konačan rezultat.

Spartak u narednom kolu gostuje ekipi Mladosti u Lučanima.

Tabela:

blank
Foto. Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.