blank

Spartak u finišu ostao bez bodova

Spartak je u okviru 6. kola Mozzart bet Superlige juče gostovao u Lučanima domaćoj Mladosti. Izabranici Aleksandra Keržakova imali su bod u džepu sve do poslednjeg minuta ali je Varjačić postigao pogodak i doneo bodove svojoj ekipi 2:1 (1:0).

blank
Foto: FK Spartak

Strelci: Silue 39., Varjačić 90. minut za Mladost, Ubiparip 67. minut za Spartak.

Mladost: Stamenković, Ćirković, Silue, Leković, Milošević, Radivojević (Eze), Tomić (Mols), Tumbasević, Udovičić, Varjačić, Veličković (Žunić).

Spartak: Vulić, Tanasijević, Kerkez, Prijović, Bijelović, A.S Đurasović, Vidaković, Stanojev, Babić (Tošeski), Todoroski (Ubiparip), Jocić (Stajković).

Ceo meč protekao je u dinamičnoj igri obe ekipe. Domaćini su poveli preko Siluea u 39. minutu, a na izjednačenje se čekalo sve do 67. minuta kada je rezervista Ubiparip pogodio sa bele tačke nakon ponovljenog jedanaesterca odlično odreagovao na odbijenu loptu.

Kada se sve činilo da će Spartak osvojiti bod sa neugodnog gostovanja Udovičić je centrirao sa leve strane, a lošu postavku odbrane Subotičana iskoristio je Varjačić, te glavom pogodio za sva tri boda.

U nastavku Superlige sledi pauza zbog reprezentativnih obaveza, a prvenstvo se nastavlja 16. septembra kada Spartak dočekuje Vojvodinu na svom stadionu.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.