blank

Fudbaleri Spartaka započeli pripreme u Subotici

blankFudbaleri Spartaka Ždrepčeve krvi počeli su pripreme na Gradskom stadionu u Subotici, gde će trenirati još deset dana, a nakon čega će pripreme nastaviti na Zlatiboru.

Tokom pripremnog perioda, Spartak će odigrati osam utakmica. Prva utakmica zakazana je za utorak, kada će odmeriti snage sa Proleterom u Novom Sadu, dok će u subotu uslediti provera sa TSC-om iz Bačke Topole. U utorak 22. juna, sastaće se sa ekipom Krila Sovjeta.

Golubovima će prvi protivnik na Zlatiboru biti ekipa FK Dečić, samo dan nakon dolaska na pripreme, dok će se 30. juna susresti sa Radnikom iz Surdulice. Dve utakmice zakazane su sa ekipom Mladosti, 1. i 4. jula, dok je 7. jula zakazan duel sa Mornarom iz Bara.

Generalnu probu plavo-beli momci će odigrati nakon povratka u Suboticu.

blank

Redove Spartaka Ždrepčeve krvi napustili su Branimir Jočić i Nikša Vujanović. Branimir Jočić napustio je Spartak nakon deset godina. U redove plavo-belih stigao je 2011. godine kao kadet, otkad je zabeležio 132 nastupa u dresu kluba.

Nikša Vujanović i FK Spartak sporazumno su raskinuli ugovor nakog godinu dana i četiri meseca.

U redove Stručnog štaba Spartaka vratio se Mustafa Peštalić, trener golmana, koji je već u dva navrata bio trener u Spartaku.

Foto: FK Spartak

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

TSC gostuje lideru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole danas, 2. maja od 19 časova, gostuje u Beogradu Crvenoj Zvezdi u utakmici 3. kola plej-ofa Mozzartbet Superlige. Šef

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.