blank

Za organizovanje sajamskih manifestacija i izložbi dva i po miliona dinara

blank

Sekretarijat za privredu, lokalni ekonomski razvoj i turizam saopštio je da je raspisan Javni konkurs za finansiranje projekata u oblasti ostvarivanja javnog interesa putem organizovanja i održavanja sajamskih manifestacija i izložbi u 2021. godini na teritoriji Grada Subotice.

Ovim konkursom dodeljuju se sredstva udruženjima za finansiranje projekata u oblasti ostvarivanja javnog interesa putem organizovanja i održavanja sajamskih manifestacija i izložbi na teritoriji Grada Subotice, u ukupnom iznosu od dva i po miliona dinara.

Na konkursu mogu da učestvuju udruženja koja su upisana u registar udruženja, čija se delatnost realizuje kroz ostvarivanje javnog interesa u oblasti organizovanja i održavanja sajamskih manifestacija i izložbi i koja su registrovana na teritoriji Grada Subotice.

„Sredstva za finansiranje projekata predviđena su za projekte orijentisane na ekonomsku, socijalnu i ekološku dimenziju u oblasti organizovanja sajamskih manifestacija u formi sajmova i izložbi, u vezi promovisanja organske prozivodnje hrane, promovisanja društvenog ujedinjenja, povećavanje produktivnosti resursa kroz kreiranje uslova za zapošljavanje, uz uslov da imaju edukativni karakter. Projektne aktivnosti treba da su realizovane u periodu od dana objavljivanja konkursa do 10. 12. 2021. na teritoriji Grada Subotice”, navedeno je u konkursu.

Udruženje kao nosilac projekta može konkurisati najviše sa jednim projektom, a najveći iznos koji udruženje može da dobije jeste 250.000 dinara.

Tekst konkursa, neophodna dokumentacija, obrazac prijave, kao i uputstvo za popunjavanje prijave i Pravilnik koji reguliše predmetnu materiju, dostupni su na zvaničnoj internet-stranici Grada Subotice.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.