blank

Spartak nemoćan protiv Crvene zvezde

blank

U 23. kolu “Linglong” Super lige Srbije Spartak je, na svom terenu, sa 1:2 izgubio od Crvene zvezde.

Samo deset minuta nakon početka utakmice Crvena zvezda je propustila šansu da dođe do prednosti. Spartak je uzvratio dobrim napadom, ali bezuspešno.

Nikola Srećković je stigao do kaznenog prostora gostujuće ekipe, ali Milan Borjan nije dozvolio da Spartak zatrese mrežu. Crvena zvezda je neprekidno opsedala gol plavo-belih, a najviše su zapretili u 19. minutu. Ipak, Filip Dujmović je dobro odreagovao i sačuvao loptu u rukama. Mile Savković potom započinje akciju Spartaka, Nikola Srećković nesebično asistira Nikoli Furtuli koji je zatresao mrežu Crvene zvezde i doveo Spartak u vođstvo od 1:0!

Zvezda je uporno pokušavala da anulira prednost Spartaka, ali u tome nije uspela sve do poslednjih 20 minuta igre, kada je preuzela potpunu dominaciju.

U 79. minutu igre Mirko Ivanić je iskoristio prekid da izjednači rezultat na 1:1. El Fardu Ben je odmah nakon Ivanića pokušao da preokrene igru u korist crveno-belih, ali je pogodio prečku. Pred sam kraj utakmice, Seku Sanogo postiže odlučujući gol. El Fardu Ben je centrirao, a Seku Sanogo glavom ubacuje loptu u gol Spartaka za konačnih 2:1.

Vladimir Buač, šef struke Spartaka, izjavio je da je zadovoljan kako je Spartak odigrao prvo poluvreme, ali da nisu smeli da dozvole Zvezdi da iskoristi opasno oružje, te da se nada pobedi u sledećem susretu u Nišu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.