blank

Spartak ŽK poklekao na domaćem terenu

blankU četvrtfinalu Kupa Srbije FK Spartak Ždrepčeva krv izgubio je od FK Vojvodine rezultatom 1:2, čime je gostujuća ekipa obezbedila prolazak u polufinale Kupa.

Utakmica je bila borbena i neizvesna do samog kraja. Prvu priliku da dođu do vođstva imali su domaćini, kada je Mile Savković pripretio protivničkoj strani. Nastavak je tekao mirno, do 25. minuta, kada je ekipa Vojvodine imala najbolju šansu.

Nikola Drinčić ciljao je gol Spartaka, ali je Filip Dujmović bio na visini zadatka. Par minuta kasnije, nakon duela Aleksandra Vidovića i Nikole Andrića, obojica su ostala na zemlji, nakon čega su prevezeni u Gradsku bolnicu, gde su završili sa nekoliko kopči na glavi. Igrač Spartaka doživeo je i blaži potres mozga.

blankU 58. minutu igre bivši igrač Spartaka, Nemanja Čović, zatresao je mrežu Subotičana i doveo goste u prednost od 0:1. Radost FK Vojvodine trajala je svega dva minuta, jer je Noboru Šimura izjednačio na 1:1 kada se lopta odbila od prečke iza gol linije. Priliku da dovede Spartak u vođstvo imao je Mile Savković, ali ga je Slavko Bralić stopirao u toj nameri.

Petar Bojić je stavio tačku na utakmicu golom u 69. minutu. Golubovi su pokušali da izjednače rezultat, ali su crveno-beli bili odlučni u nameri da obezbede prolazak u polufinale Kupa Srbije.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.