blank

ŽFK Spartak ostvario još jednu pobedu u nizu

blankSuperliga Srbije za žene — 1. kolo plej-ofa

ŽFK Spartak 5 (3) : (0) 0 ŽFK Sloga

Na Gradskom stadionu u Subotici, u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije za žene, „golubice” su demolirale ŽFK Sloga.

U osmom minutu igre Milica Šarić šalje loptu u peterac, a Alis Kusi glavom šalje loptu u mrežu. Sedam minuta kasnije, Milica i Alis su zamenile uloge — Alis je asistirala, a Milica poslala loptu u mrežu. Treći gol postiže Tijana Filipović, pa se na odmor odlazi rezultatom 3:0.

Tokom drugog poluvremena, Spartak je nastavio svoju dominaciju. Šest minuta nakon početka drugog dela igre, Kristina Nađ šalje loptu Milici Šarić koja se po drugi put upisuje u listu strelaca. U lepoj akciji Tijane Filipović i Anastasije Ćirić, Keri Zefros poentira za konačnih — 5:0.

U subotu 24. aprila, plavo-bele devojke igraju protiv Crvene zvezde u gostima.

Prva liga Srbije za žene — 18. kolo
ŽFK Mačva 0 (0) : (1) 2 ŽFK Spartak d.o.o.

U neizvesnoj derbi utakmici „golubice” do idućeg utorka su zasluženo uzele tri boda. Gol Elene Cvetković obeležio je prvo poluvreme, dok je tačku na drugi deo igre stavila Georgina Pataki.

U narednom, 19. kolu, Spartak d.o.o. će ponovo biti na gostujućem terenu, ovoga puta u Nišu protiv ŽFK Radnički 2012. U prvom susretu u Subotici plavo-bele su slavile sa ubedljivih 8:0.
blankOmladinska liga Srbije — 30. kolo
Spartak ŽK 3 (2) : (0) 0 RFK NS 1921

Lazar Pejčić je probio led i upisao se u listu strelaca u desetom minutu igre. Sedam minuta kasnije Ilija Miodragović postiže gol za 2:0. Do kraja prvog poluvremena nije bilo promene rezultata. Na početku drugog dela igre Nemanja Novaković zatresao je mrežu protivnika za konačni rezultat.

Kadetska liga Srbije — 30. kolo
Spartak ŽK 4 (3) : (0) 0 Apolon

Kadeti Spartaka slavili su ubedljivo, sa čak 4:0. Seriju golova otvorio je Miloš Maljukan u dvadeset i trećem minutu igre, a samo četiri minuta kasnije Hamza Bronja postiže pogodak za 2:0. Danijel Kolarić zatresao je protivničku mrežu deset minuta pre kraja prvog poluvremena. Domaćin je u nastavku igre diktirao tempo, a najbolju priliku do kraja utakmice iskoristio je Luka Peić Tukuljac u sedamdesetom minutu igre.

Foto: ŽFK Spartak

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.