blank

Srbija bolja od Crne Gore na turniru „Stevan Ćele Vilotić”

Selekcija Srbije do 19 godina savladala je Crnu Goru u 2. kolu Memorijalnog turnira „Stevan Ćele Vilotić”. Meč se igrao u Kuli, a Srbija je golovima Stankovića, Mijatovića i Miloševića obezbedila prvo mesto u grupi.

blank
Foto: Facebook/Memorijalni turnir Stevan Ćele Vilotić

Strelci: Stanković (P) 43., Mijatović 74., Milošević (P) 90. minut za Srbiju.

Srbija: Marinković, Vukičević (67. Vukičević), Serafimović, Mladenović (64. Mirčetić), Stanković Bubanj (64. Milošević), Šljivić (67. Petrović), Mijatović (86. Simin), Bukinac (86. Mirosavić), Simić, Nedeljković.

Crna Gora: Krijestarac, Lečić, Tomašević, Miranović( 82. Medojević), Perović, Bulatović (82. Radojević), Golubović, Vukićević (46. Mi. Vračar), Bubanja (46. Maraš), Roganović (59. Tešović), Ma. Vračar (59. Mrvaljević).

Srbija je povela u finišu prvog poluvremena iz jedanaestrca, kada je kapiten Stanković bio precizan. U drugom delu igralo se dinamično sa dosta prilika na obe strane. Mijatović je udvostručio prednost Srbije u 74. minutu. Konačan rezultat postavio je Milošević sa bele tačke u 90. minutu.

U drugom meču drugog kola, koji se igrao u Senti, Francuska je savladala Mađarsku rezultatom 2:0.

Naši momci sutra od 17 časova na Gradskom stadionu igraju meč protiv Francuske koji će odlučiti pobednika turnir. U drugom meču koji se igra na TSC Areni u Bačkoj Topil sastaju se Mađarska i Crna Gora.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.