blank

„Sremci” pali na Gradskom stadionu!

Fudbaleri Spartaka odigrali su juče prvu proveru nakon povratka sa Zlatibora gde su brusili formu za novu sezonu Super lige. Na Gradskom stadionu gostovao je prvoligaš Radnički iz Sremske Mitrovice koji se pokazao u dobrom svetlu, ali su Subotičani ipak slavili rezultatom 2:1 (2:1).

blank
Foto: FK Spartak

Strelci: Hrstić 6., Bogićević 25. minut za Spartak, Ivić 14. minut za Radnički.

Spartak: Manojlović, Miodragović, Kerkez, Tanasijević, Bugarin, Bogićević, A.S. Đurasović, Mijić, Todoroski, Hrstić, Rošević. Igrali su još: Vulić, Dulić, Tošeski, Đurasović, Jocić, Kvaku, Kolins, Bijelović, Vidović, Mabula, Stajković.

Radnički: Ostojić, Gajić, Mitrović, Isailović, Cvetković, Ivić, Pius, Đukanović, Srbijanac, Panđen, Abadžija. Igrali su još: Dragićević, Radić, Ilić, Milicanović, Peter, Stevanović, Petrović, Risović, Lukić, Cvetković, Ivković, Bilbija, Brajić.

Po veoma toplom vremenu obe ekipe su pružile maksimum u ovom trenutku a sva tri pogotka viđena su u prvom poluvremenu. Poveo je Spartak u 6. minutu kada je Hrstić glavom matirao Ostojića. Gosti su do izjednačenja došli u 14. minutu preko Ivića. Subotičani do nove prednosti, a ispostaviće se kasnije i konačnog rezultata, dolaze u 25. minutu kada je Bogićević bio najviši u skoku i postavio rezultat 2:1.

U drugom poluvremenu viđeno je nekoliko prilika na obe strane i oba trenera su izvrišila nekoliko izmena kako bi osvežili ekipe, ali su mreže do kraja susreta ostale mirne.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.