blank

Stanovnici Centra 1 i Centra 3 sutra bez vode

Javno komunalno preduzeće “Vodovod i kanalizacija” obaveštava korisnike usluga u MZ Centar 1 i Centar 3, da će zbog radova na delu vodovodne mreže, u okviru radova na izgradnji nove železničke pruge Beograd – Subotica – Kelebija, u petak, dana 1. decembra u periodu od 8 do 19 časova, doći do prekida u vodosnabdevanju u sledećim ulicama:

blank
Foto: Pixabay

Maksima Gorkog, na delu od Đure Đakovića do Jovana Mikića, Bose Milićević, na delu od Maksima Gorkog do Glavne železničke stanice, Đure Đakovića, na delu od Parka Rajhl Ferenca (od Generalnog konzulata Republike Mađarske) do Maksima Gorkog, kao i na Trgu Lazara Nešića, na delu od Maksima Gorkog, do kućnog broja 8 na Trgu Lazara Nešića.

U slučaju potrebe, deo obuhvaćen prekidom vodosnabdevanja, može biti proširen i na okolne ulice. Usled eventualnih vremenskih nepogoda, radovi se odlažu za naredni dan.

Iz preduzeća se zahvaljuju potrošačima na razumevanju i ujedno ih obaveštavaju da se nakon završetka radova i uspostavljanja redovnog vodosnabdevanja, mogu očekivati prolazne pojave zamućenja vode.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.