blank

Strelci ostali dužni u Tavankutu (VIDEO)

YouTube video

Fudbaleri Tavankuta ugostili su za vikend na svom terenu ekipu Sutjeske iz Bačkog Dobrog Polja u okviru 21. kola Područne lige Subotice i odigrali nerešeno, 0:0.

Tavankut: Milanović, Šarčević, Momčilov, Pejić, Sloboda, Bedeković, Miranović, Tumbas S., Vuković, Perić. Igrali su još: Dondur, Godar, Tumbas D., Abadžić.

Sutjeska: Jovović, Cicmil, Bajić, Drinčić, Rodić, Pavićević, Ognjenović, Bajić, Vasiljević, Hrnjački, Đurđić. Igrali su još: Lopušina, Berklović, Vrekić.

blank
Foto: Subotičke.rs

Lepo vreme i odlični uslovi za igru privukli su veliki brolj ljubitelja fudbala koji su uživali u odličnoj fudbalskoj predstavi na kojoj su samo izostali golovi.

Krenulo se žustro na obe strane sa dosta duela i trčanja. U prvom poluvremenu nije bilo izglednih prilika jer su obe odbrane bile na visini zadatka.

U drugom poluvremenu trener domaćih Nenad Todorović izvršio je nekoliko korekcija u postavci, pa je Tavankut zaigrao angažovanije u napadu. Prvu priliku imao je Miranović kada je iz izgledne situacije glavom šutirao preko gola da bi nedugo zatim Vuković pogodio prečku sa distance.

blank
Foto: Subototičke.rs

Gosti su mogli na sredini drugog poluvremena da kazne domaćine kada se nakon odlične kontre Hrnjački spetljao pred golom Milanovića.

Na kraju nakon svega viđenog nerešen rezultat je možda i najrealniji ishod nakon svega viđenog na terenu.

Nakon meča svoje utiske izneli su defanzivci Tavankuta Dino Sloboda i Dositej Oblaković koji su bili neprelazni u poslednjoj liniji tima.

U narednom, 22. kolu ekipa Tavankuta putuje u Ravno selo gde će snage odmeriti sa domaćim Proleterom koji je u ovom kolu slavio u Lovćencu protiv Njegoša.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Golubice preletele Adu

Fudbalerke ŽFK Spartak upisale su i četvrtu pobedu u plej ofu Superlige. Subotičanke su savladale Slogu iz Zemuna na gostovanju rezultatom 6:0 (3:0). Strelci: Filipović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.