blank

Subotička biskupija: Biskup Slavko Večerin otpušten na kućno lečenje

blank

Subotička biskupija saopštila je da je biskup mons. Slavko Večerin krajem marta hospitalizovan u subotičku Opštu bolnicu zbog infekcije virusom korona. Kako su naveli, njegovo stanje je poboljšano i on je juče otpušten na kućno lečenje.

„Subotička biskupija, i biskup Slavko lično, izražavaju zahvalnost svećenicima i vernicima što su ga u ovom teškom periodu bolesti pratili molitvama. Nadalje, velika zahvalnost ide doktorima, medicinskom i drugom osoblju Opšte bolnice Subotica, a na poseban način dr Bojanu Bagiju, načelniku Jedinice za intenzivnu negu, i njegovom timu, što su se zdušno brinuli za biskupovo ozdravljenje i oporavak”, navedeno je u saopštenju.

Kako je navedeno, biskup je tokom boravka u bolnici imao prilike da lično iskusi predanost i požrtvovanost medicinskog osoblja, prema kojima i na ovaj način izražava duboko poštovanje.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Poslepodnevni pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 16 do 28 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike će nepovolјno uticati na

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.