blank

“Šumari” testirali omladince Arene (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Proteklog vikenda fudbaleri Kelebijske šume odigrali su kontrolni meč u okviru priprema protiv omladinske selekcije Arene. Izabranici Petra Pantelinca ostvarili su pobedu rezultatom 1:0 (0:0).

Po lepom vremenu na pomoćnom terenu Gradskog stadiona viđen je zanimljiv meč sa mnogo šansi na obe strane. Oba trenera testirala su sve igrače i igralo se sa dosta tempa i žustrine na sredini terena, ali je Kelebijska šuma u samom finišu došla do minimalne pobede golom Rapaića.

Prema rečima šefa stručnog štaba Kelebijske šume ekipa vredno trenira već dve nedelje i za sada je najbitnije da se igrači fizički dobro pripreme i odgovore zahtevima. U proteklom periodu bilo je i nekoliko kadrovskih promena, jer je klub napustilo nekoliko igrača.

blank
Foto: Subotičke.rs

“Imamo dobar odziv igrača na treninzima. Odigrali smo dobar meč, a čekaju nas još tri pripremne utakmice. Protivnici će biti Aleksa Šantić, Bikovo i Kelebija iz Mađarske. Otišli su nam Popović, Šafranj, Bursać i Ramović. Treniramo u sali uglavnom radeći na fizičkoj spremi”, rekao je strateg Kelebijske šume.

On se osvrnuo i na ambicije kluba za proleć,e a to je prvo mesto:

“Ambicije su uvek da se osvoji prvo mesto, a za dalje ćemo videti. Mi i dalje imamo infrastrukturni problem na Kelebiji, ali očekujem da će se u narednom periodu i to rešiti”.

Kelebijska šuma je prvi deo sezone Gradske fudbalske lige okončala na 4. poziciji sa 18 osvojenih bodova. U prvom kolu prolećnog dela ekipa će biti domaćin Elektrovojvodini.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.