blank

Svečani prijem tenisera Spartaka kod gradonačelnika (VIDEO)

YouTube video

Završni turnir ekipnog prvenstva Srbije za seniore održao se proteklog vikenda na tereni u Dudovoj šumi. Teniseri Spartak su u finalu savladali Crvenu Zvezdu i tako postali prvaci države, a tim povodom danas je u Zelenoj sali Gradske kuće bio organizovan svečani doček tenisera.

„Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić primio je članove Spartaka i čestitao im na velikom uspehu poželevši ih sreću u narednom periodu. Protivnik je mislio da će lako izaći na kraj sa Spartakom, a oni su verovali u sebe i to im je donelo pehar. U izuzetno dramatičnom finalu uspeli su da pobede velikog rivala i u prethodnih pet godina donesu treću titulu ekipnog seniorskog prvaka Srbije u muškoj konkurenciji”, rekao je gradonačelnik.

blank
Foto: Subotičke.rs

Milan Vučković i trener Ladislav Demeter su izrazili zahvalnost gradonačelniku Stevanu Bakiću na srdačnom prijemu, a subotičkoj lokalnoj samoupravi na kontinuiranoj podršci koju pruža klubu.

„Zahvalni smo lokalnoj samoupravi koja prepoznaje naš trud i naš kvalitet i uvek je tu da nam pomogne. Mi smo jedini klub koji ima povećanje dece u proteklom periodu. Teniski klub Spartak ima preko 200 dece u takmičarskom pogonu. Od toga je oko 60 dece koja idu na turnire. Došli smo do toga da i pored 10 terena koje imamo na 7 imamo reflektore pa ne mogu sva deca u toku dana da prođu treninge. Zamolili smo grad za pomoć da osvetlimo jedan teren, međutim dobili smo obećanja za tri i na tome sam zahvalan i nadam se da ćemo to dobiti u toku godine pa ćemo imati bolje uslove”, rekao je Milan Vučković predsednik Spartaka.

Na svečanom prijemu u Zelenoj sali Gradske kuće prisustvovali su i član Gradskog veća zadužena za oblast sporta i omladine, Nataša Aleksić, i sekretar Sportskog saveza Subotice, Dejan Vuković.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.