blank

“Top fighter” u Istanbulu, na Evropskom prvenstvu!

Avgust je prošao u znaku borilačkih veština. Od 14. do 18. avgusta u Kanjiži je održan Kamp perspektivnih sportista, pod pokroviteljstvom Kik boks saveza Vojvodine i Pokrajinskog sekretarijata za sport.

blank
Foto: Top Fighter

Tehnički organizator kampa je Klub borilačkih sportova Gozo Šioda iz Kanjiže, koji je okupio 100 učesnika iz 14 klubova sa teritorije Vojvodine. Jedan od učesnika kampa bio je i subotički klub „Top fighter“ na čelu sa trenerom Alenom Heralićem, i učesnicima Bojanom Miškolcijem, Milanom Bogavcem, Aleksandrom Tot i Stefanom Repčenom.

Svakodnevni treninzi, predavanja o antidopingu u sportu, druženju i kupanju na Tisi bili su idealni da se vojvođanska ekipa kik boksera bolje upozna, razmeni iskustva i znanja kako bi bili spremni za takmičenja koja im slede. Pored kik boksa, trenirao se i aikido i savate.

25. kamp u Kanjiži je završen svečanom akademijom, a subotički klub bio je učesnik četvrti put.

blank
Foto: Top Fighter

Uporedo sa kanjiškim kampom, Milica Despotović i Nikola Lončar učestvovali su na pripremama sa juniorskom reprezentacijom na Paliću, koja za dva dana odlazi na Evropsko prvenstvo za kik boksere u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji, a koje će se održati u Istanbulu, od 25. avgusta do 3. septembra.

Milica Despotović (18 godina) nastupaće u low kick disciplini do 48 kg , dok Lončar (18 godina) nastupa u K1 disciplini do 75 kg. Ovo je prvi put za poslednjih pet godina da članovi kluba „Top fighter“ brane boje srpske zastave na jednom međunarodnom takmičenju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.