blank

Trojka TSC-a u Nišu!

Nišlije su bile domaćini TSC-u u drugom kolu Super lige Srbije. Bačkotopolčani su opravdali ulogu favorita i zabeležili pobedu od 3:0 (0:0) protiv Radničkog, koji je pružio dostojan otpor samo u prvi 45 minuta igre.

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Ćirković 64., Rakonjac 84., Kuveljić 90. minut za TSC.

Radnički: Stevanović, Vojnović, Jamkam, Bakić, Frej, Pejović, Ilić, Stojanović, Mesarović, Belaković, Škrbić. Igrali su još: Ivelja, Gaku, Petrov.

TSC: Ilić, Antonić, Stojić, Čalušić, Cvetković, Radin, Đakovac, Stanić, Petrović, Jovanović, Pantović. Igrali su još: Ćirković, Kuveljić, Rakonjac, Milovanović, Cvetinović.

Po veoma toplom vremenu pred oko 500 ljubitelja fudbala, TSC je uspeo da savlada Radnički koji je u meč ušao silno motivisan što se videlo od prvog minuta. U prvom delu nije viđen lepršav fudbal, TSC je imao inicijativu, ali su mreže mirovale.

U nastavku je TSC dodao gas i poveo u 64. minutu preko Ćirkovića koji je iskoristio opuštenost odbrane Radničkog. Na 2:0 se čekalo do 84. minuta kada je novajlija Rakonjac pogodio na asistenciju Pantovića. U poslednjem minutu susreta Kuveljić je pogodio iz slobodnog udarca nakon što je fauliran bio Đakovac.

U narednom kolu TSC igra na svom terenu protiv ekipe Radničkog iz Kragujevca. Meč se iga na TSC areni, 12. avgusta.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.