blank

TSC danas protiv Novog Pazara u Kupu

Fudbaleri TSC-a danas od 16 časova, dočekuju na TSC Areni u Bačkoj Topoli ekipu Novog Pazara, u utakmici četvrtfinala Kupa Srbije.

blank
Foto: FK TSC

Žarko Lazetić, šef stručnog štaba TSC kaže da je u pitanju eliminaciona utakmica i da ima vrlo malo prostora za greške:

„Ovo je izuzetno važna utakmica, jer je eliminaciona, ali je svakako ne bih izdvajao od ostalih utakmica koje smo igrali u poslednje vreme ili onih što slede. Ulazimo u period gde će svaka utakmica na neki način biti eliminaciona i to nam govori da moramo biti maksimalno fokusirani, bez mnogo prostora za greške.

Utakmica dolazi vrlo brzo nakon meča sa Partizanom i probali smo za ova dva, tri dana da se igrači prvo odmore, a onda i analiziramo prethodnu utakmicu. Igračima svaka čast, bili su dobri i napravili dovoljan broj šansi koje nažalost nismo uspeli ovaj put da iskoristimo“, rekao je trener plavo-belih.

Odbrambeni igrač Nemanja Petrović protiv Partizana odigrao je svoj 100 zvanični meč za TSC, a spremno čeka utakmicu sa Novim Pazarom.

„Težak je ispit pred nama, kada gledamo rezultate iz ove sezone. Dva puta smo od Novog Pazara izgubili ove sezone i to je protivnik koji nam ne odgovara.

Možda baš zbog toga i imamo silan motiv da im se odužimo i ostvarimo pobedu, pogotovo što je u pitanju eliminaciona utakmica, gde nam je cilj da doguramo što dalje u tom takmičenju“, naglašava Petrović.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

PFL: Odigrano 25. kolo

Proteklog vikenda na terenima Područne fudbalske lige Subotice odigrani su mečevi 25. kola. Tavankut je u slavio na svom terenu protiv Vinogradara, dok je Udarnik

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.