blank

Miloš Ljubojčić motivisan pred Hercegovac!

U nedelju će se od 16 časova i 30 minuta na Sportskom centru u Bajmoku odigrati meč 25. kola Vojvođanske lige grupa Sever između Radničkog i ekipe Hercegovac iz Gajdobre. 

blank

Miloš Ljubojčić, vezni fudbaler Bajmočana, priželjkuje nova tri boda.

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka prošle nedelje su osvojili plen na gostovanju u Turiji protiv Mladosti. Nakon vođstva domaćina, Radnički je u drugom poluvremenu odigrao bolje i savladao nezgodnog rivala.

Miloš Ljubojčić bio je strelac pobedonosnog gola u 90. minutu kada je odlično odreagovao na asistenciju Orčića. Pouzdani vezni fudbaler Bajmočana pred nedeljni meč protiv Hercegovca priželjkuje bodove:

„Nakon nekoliko loših rezultata uspeli smo da vežemo dve pobede i vratimo se u dobar ritam. Dobro treniramo, motivisani smo i u nedelju idemo na pobedu. Pogodak koji sam postigao u Turiji mnogo mi znači. Pozivam navijače da dođu da nas podrže u što većem broju kako bismo ostvarili pobedu”, rekao je kreator igre Bajmočana Miloš Ljubojčić.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 4 do 17 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija povolјno će uticati na

Detaljnije »
blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.