blank

TSC dočekuje Železničar

Fudbaleri TSC u subotu, 16. septembra od 19 časova, u 7. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, na svom stadionu TSC Arena, dočekuju ekipu Železničara iz Pančeva, uvereni da će dobrom igrom opravdati prvo mesto na tabeli.

blank
Foto: TSC

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić naglašava da zbog dobrih igara na početku prvenstva i predstojećeg meča sa Vest Hemom, igrači ne treba da se opuštaju.

„Prvo igramo sa Železničarom, a tek onda sa Vest Hemom. Zato očekujem od igrača da budu fokusirani, koncentrisani i da na meču budu onakvi kakvi jesu. Ne bi zato smeli da se kockamo i olako uđemo u utakmicu. Naravno da možemo i da izgubimo od Železničara, to je fudbal, gde svako svakoga može da pobedi“, naglašava trener plavo-belih.

Napadač Marko Rakonjac se složio sa trenerom, ali i izrazio uverenje da će igrači opravdati poverenje stručnog štaba.

„Dolazi nam ekipa koja je pokazala da može da odigra jako dobru utakmicu sa ekipama iz gornjeg dela tabele. Mislim da će biti teška utakmica, jer pretpostavljam da dolaze da se nadigravaju sa nama. Pored svega toga svakako mislim da ćemo pobediti u meču“, dodaje Rakonjac.

TSC trenutno zauzima 1. mesto na tabeli sa 16 osvojenih bodova, dok je Železničar 14. sa 4 boda. Direktan prenos je obezbeđen na kanalu Arena Premium 3.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.