blank

TSC počeo pripreme za nastavak sezone

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole počeo je pripreme za nastavak sezone. Oni će u januaru odigrati šest pripremnih utakmica. Prva je zakazana za 5. januara sa Spartakom, dok se 12. januara sastaju sa Voždovcem. Na pripremama će odigrati četiri utakmice.

blank
Foto: TSC

„U utorak smo se okupili sa predsednikom i upravom kluba i na taj način zatvorili stranicu koja se tiče prethodne polusezone i počeli sa pripremama za novu. Fudbaleri su prošli lekarske preglede i odradili prvi trening. U Bačkoj Topoli ćemo trenirati do 13. januara kada je planiran polazak u Tursku na dvonedeljne pripreme. Po povratku, 27. januara, ostaje nam još nedelju dana do početka prvenstva“, rekao je šef stručnog štaba Žarko Lazetić.

Na pripremama fudbalere očekuju četiri utakmice: 15. januara protiv Neftčija iz Bakua, 19. januara protiv mađarskog Debrecina, 22. januara protiv Partizana i 26. januara sa Šturmom iz Graca.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas sunčano i toplo

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 27 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu uticati relativno povolјno

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.