blank

TSC se okliznuo protiv Napretka

TSC je na svoj TSC Areni u Bačkoj Topoli ugostio ekipu Napretka iz Kruševca. U zaostalom meču 9. kola Mozzart bet Superlige Bačkotopolčani su važili za favorita, ali su protiv borbene ekipe trenera Vladimira Gaćinovića odigrali 1:1 (1:0) i tako polusezonu okončali na trećoj poziciji.

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Milovanović 9. minut za TSC, Jovanović 60. minut za Napredak.

TSC: Ilić, Cvetkovć, Krstić, Stojić, Petrović, Radin, Stanić, Jovanović, Đakovac, Ćirković, Milovanović. Igrali su još: Vulić, Antonić, Pantović, Rakonjac.

Napredak: Bajić, S. Jovanović, Đeković, Marinković, Vukajlović, Krstić, Mršić, Zličić, Ljubomirac, Đ. Jovanović, Bojović. Igrali su još: Stanojlović, Stjiljković.

Poveo je TSC u ranoj fazi meča kada je Jovanović odlično asistirao Milovanoviću koji se upisao u strelce. Nizale su se prilike za Bačkotopolčane ali hrabri gosti nisu odustajali pa su nakon sat vremena igre uspeli da izjednače.

Stanojlović je odlično izveo prekid i u šesnaestercu pronašao Jovanovića koji je matirao golmana TSC-a Ilića za ispostaviće se konačnih 1:1.

Superligaši odlaze na pauzu a prolećni deo trke se nastavlja 10. februara kada su na programu mečevi 20. kola. TSC JE polusezonu okončao na trećoj poziciji sa 37 bodova i skorom od 10 pobeda, 7 nerešenih i 2 poraza.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.