blank

TSC ubedljiv u prvoj proveri protiv Novosađana

Fudbaleri TSC-a ugostili su ekipu Novog Sada na TSC Akademiji u Bačkoj Topoli. Izabranici Žarka Lazetića odigrali su odlično prvu proveru u okviru priprema za nastavak Superlige i slavili ubedljivo sa 4:1 (2:0).

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Pantović 15., Jovanović 25., Šoš 55, Mirčevski 76. minut za TSC, Rakić 70. minut za Novi Sad.

TSC: Simić, Cvetković, Stojić, Krstić, Petrović, Đakovac, Vulić, Jovanović, Pantović, Ćirković, Rakonjac. Igrali su još: Vasin, Vlalukin, Popović, Antonić, Šoš, Milosavljević, Kuveljić, Čolić, Stanić, Mirčevski.

Novi Sad: Puškić, Blagojević, Kožović, Varga, Vrekić, Mitrović, Rac, Rosić, Serdar, Vlalukin. Igrali su još: Gajić, Majga, Miljković, Mićić, Stojki, U. Rakić, Z. Rakić, Jovišić, Dabić, Kokir, Marković.

TSC je dominirao u većem delu meča i bio kvalitetniji rival od prvoligaša iz Novog Sada. U prvom poluvremenu pogađali su Pantović i Jovanović, da bi u nastavku na 3:0 povisio Šoš.

Gosti su smanjili preko Rakića koji je bio precizan iz slobodnog udarca, da bi konačan rezultat postavio Mirčevski u 76. minutu.

Bačkotopolčani su juče otišli u Španiju gde će nastaviti da se pripremaju za nastavak prolećnog dela prvenstva Superlige.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.