blank

Udruženje “Josip Vuković Đido” protiv predaje hleba gradonačelniku

blank

Blaško Temunović tvrdi da je Fudbalski klub “Bačka” otet 2. avgusta 2016. godine i da se mesečni prihodi kluba, u iznosu od oko 12 hiljada evra, ne usmeravaju ka igračima i omladinskom pogonu

Udruženje “Josip Vuković Đido” saopštilo je da od organizacionog odbora ovogodišnje Dužijance zahteva da odustane od tradicionalnog predavanja hleba gradonačelniku, budući da, kako je navedeno, Stevan Bakić i vladajuća većina ništa nisu uradili da se Fudbalski klub “Bačka” vrati građanima.

Blaško Temunović, predsednik udruženja “Josip Vuković Đido” tvrdi da je Fudbalski klub “Bačka 1901”, inače najstariji fudbalski klub u našoj zemlji i bivšoj Jugoslaviji, silom otet 2. avgusta 2016. godine.

Temunovićevo udruženje pozvalo je Subotičane da ove godine ne izađu na trg za vreme Dužijance, jer su, kako je navedeno, na trgu umrle tolerancija i pravda i više nema poštovanja naroda koji je uvek bio uz državu i lojalan.

“Sramota će biti za svakoga ko neće ili ne sme da prihvati našu poruku”, navedeno je u saopštenju.

Temunović, koji je veteran i član Fudbalskog kluba “Bačka 1901”, u posebnom saopštenju, poslatom redakcijama pre tri dana, na 120. godišnjicu osnivanja kluba, podsetio je da je najveći uspeh u istoriji tog kluba plasman u osminu finala nekadašnjeg Kupa maršala Tita. Navedeno je i da je klub, na očigled policije, otet 2. avgusta 2016. godine, kao i da se mesečni prihodi kluba od zakupa, u iznosu od oko 12 hiljada evra, ne usmeravaju ka igračima i omladinskom pogonu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Golubice preletele Adu

Fudbalerke ŽFK Spartak upisale su i četvrtu pobedu u plej ofu Superlige. Subotičanke su savladale Slogu iz Zemuna na gostovanju rezultatom 6:0 (3:0). Strelci: Filipović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.