blank

Upis dece u PU “Naša radost” isključivo elektronskim putem

Predškolska ustanova „Naša radost“ obaveštava sve roditelje koji upisuju decu u vrtić da će se upis vršiti isključivo elektronskim putem portala eUprava, odnosno eVrtić, a u izuzetno opravdanim slučajevima na mejl [email protected].

blank
Foto: Pixabay

U tom slučaju roditelj, odnosno drugi zakonski zaastupnik tada dostavlja popunjenu molbu za upis, izvod iz matične knjige rođenih za dete, potvrdu o zaposlenju a oba roditelja, kao i MA obrazac za oba roditelja. Prijem zahteva i dopuna dokumentacije vršiće se od 1.aprila do 26. aprila tekuće godine, preiminarne liste biće objevljene 17. juna, dok će se žalbe moći podneti od 17. juna do 24. juna.

Roditelji ili zakonski zastupnici prijavu će moći da podnesu i preko sajta www.nasaradost.edu.rs sa preusmerenjem na eUprava/eVrtic, a prijavom elektronskim putem roditelj ili zakonski zastupnik nije u obavezi da dostavi dokumentaciju, osim ukoliko se njegov radno – pravni status od onog koji poznaje Centralni registar obaveznog socijalnog osiguranja.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon za informacije PU „Naša radost“ 024/646-427.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.