blank

Vakcinacija starijih od 60 godina bez prijave u četvrtak u Bačkim Vinogradima, Hajdukovu i Subotici

blank
Dom zdravlja Subotica nastavio je akciju imunizacije stanovništva starijeg od šezdeset godina, a u četvrtak će vakcinu bez zakazivanja moći da prime stanovnici Bačkih Vinograda, Hajdukova i Subotice.

Imunizacija vakcinom kineskog proizvođača „Sinofarm“ biće moguća od 8 do 13 časova u ambulanti u Bačkim vinogradima, na adresi Beogradska bb, u ambulanti u Hajdukovu, u Ulici Borisa Kidriča 21, te u onoj u Kumičićevoj ulici.

Zainteresovani građani na vakcinaciju treba da ponesu lični dokumenat sa slikom, po mogućnosti da popune i ponesu sa sobom obrazac za saglasnost kako bi proces evidentiranja u sistem bio ubrzan. Ukoliko nisu u mogućnosti, moći će da popune i potpišu obrazac za saglasnost na samom punktu.

Dom zdravlja Subotica zamolio je sve građane koji žele da prime vakcinu da na vakcinaciju dođu uz obavezno poštovanje epidemioloških mera, a Gradska uprava je pozvala starije sugrađane da iskoriste ovu priliku i na taj način smanje mogućnost zaražavanja.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas je Praznik rada

Međunarodni Dan radnika ili Praznik rada ima duboke korene u 130 godina tradicije radničkog pokreta i napora za poboljšanje uslova rada širom sveta. U znak

Detaljnije »
blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 24 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјne biometeorološke prilike za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.