blank

Vinogradar pobednik Gradskog fudbalskog Kup-a

Vinogradar iz Hajdukova savladao je Udarnik iz Višnjevca nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca 4:3 (0:0) u finalnom meču Gradskog fudbalskog Kupa-a koji se igrao juče na Gradskom stadionu.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci jedanaesteraca: Kovač, Aladžić, Ćulafić, Farago za Vinogradar, Šicar, Ivanišević, Kotaraš za Udarnik.

Vinogradar: Krebs, Engi, Kovač, Klebečko, Salma, Aladžić, Plavšić, Ćulafić, Jeknić, Haško, Terteli. Igrali su još: Kekenj, Farago, Payeta.

Udarnik: Jokić, Ruski, Anđić, Orlovac, Kuktin, Šicar, Ivanišević, Nikšić, Kuktin, Herceg, Kotaraš. Igrali su još: Vuković, Perušić, Pataki.

blank
Foto: Subotičke.rs

Veliki broj ljubitelja fudbala uživao je juče na Gradskom stadionu u veoma zanimljivom susretu. Iako nije bilo golova u regularnom delu viđeno je mnogo šansi na obe strane.

Članovi Područne fudbalske lige Vinogradar i Udarnik pobednika su morali da reše udarcima sa bele tačke. Bolja ekipa u izvođenju jedanaesteraca bila je ekipa iz Hajdukova koja je četiri lopte poslala iza leđa golmana Udarnika Jokića, dok je četa trenera Milutina Rajovića pogodila tri puta. 

Pehar pobedniku Kup-a Gradskog fudbalskog saveza uručila je Nataša Aleksić, član Gradskog veća zadužena za sport i omladinu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.