blank

Vladimir Jovanović: “Iskustvom na Beograđane!”

Košarkaši Spartak Office Shoes-a nakon poraza u prošlom kolu Admiral bet Košarkaške lige u Čačku nastavljaju trku sutra, kada u Halu sportova dolazi OKK Beograd u okviru 13. kola. Tim povodom na današnjoj konferenciji za medije prisutnima su se obratili strateg Subotičana Vladimir Jovanović i igrač Vojin Medarević.

blank
Foto: Subotičke.rs

Centar Subotičkog kluba respektuje protivnika i ima želju da se dobije utakmica i popravi utisak iz Čačka.

“OKK Beograd je ekipa sa puno talenata i igrača željnih dokazivanja, na nama je da damo sve od sebe i popravimo utisak sa prošle utakmice”, rekao je Vojin Medarević.

Trener Spartaka, Vladimir Jovanović analizirao je protivnika koji ima odličnog stručnjaka i koji igra brzu košarku. Nada se da će njegova ekipa u sutrašnjem meču iskustvom nametnuti svoj ritam.

“Oni su kipa koja igra sa igračima koje možemo u narednom periodu očekivati da igraju viši rang. Moj dugogodišnji saradnik Vule Avdalović radi odličan posao i OKK Beograd je prijatno iznenađenje prvenstva. Mi moramo da uspostavimo našu igru i da sa iskustvom nametnemo naš ritam”, rekao je trener Spartaka Vladimir Jovanović.

On se osvrnuo i na zdravstveni bilten:

“Pokušavamo Tejića da vratimo u rotaciju jer je dugo bio van stroja. Takođe povreda Kutlešića nam pravi problem, oporavak ide ka boljem, ali još nije sjajno”.

Meč između Spartaka i OKK Beograda igra se sutra u Hali sportova od 19 časova, a karte za meč se mogu kupiti preko zvaničnog sajta kluba, prodavnicama Office Shoesa na Korzou i tržnom centru Stop Shop, a takođe i na biletarnici Hale sportova pred sam meč.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.