blank

Vojnić: Krov “Mandarine” saniran, ali će i dalje prokišnjavati dok objekat ne nadogradimo

blank

Nadogradnja objekta košta preko 50 miliona dinara. Pribavljena je sva tehnička dokumentacija sa građevinskom dozvolom, poručuju iz Naše radosti

Nakon što je redakcija našeg portala danas objavila izjave roditelja mališana iz vrtića “Mandarina” na Radijalcu, koji tvrde da je zbog vlage u objektu ugroženo zdravlje njihove dece, te da taj problem traje godinama unazad, danas u 17 časova i 46 minuta prosleđen nam je odgovor Veljka Vojnića, tehničkog direktora Naše radosti.

U dopisu koji nam je dostavljen, Vojnić tvrdi da je krov vrtića “Mandarina” i ove, kao i pre dve godine, saniran, da su zidovi ostavljeni da se osuše i da će uskoro biti ofarbani, ali da, kako je doslovno navedeno, procurivanje krova neće biti trajno odstranjeno dok se ne izvrši nadogradnja i izvede čitav krov na sasvim drugi način od izvedenog rešenja, datog pre mnogo godina.

“Investicija je ozbiljna, iznosi preko pedeset miliona dinara, a sva tehnička dokumentacija sa građevinskom dozvolom je pribavljena. Projektanti, koji su nekada davno dali rešenje krovne konstrukcije su dali takvo rešenje, koje omogućava ovakve situacije periodičnog prokišnjavanja. Nemoguće ga je izbeći i nama nije ništa preostajalo, nego da krov iznova i iznova saniramo i stalno farbamo iste zidove i u nedogled trošimo sredstva za istu stvar, što nije isplativo”, naveo je Vojnić u dopisu našoj redakciji.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.