blank

Spartak sutra protiv TSC-a

Fudbaleri TSC-a sutra od 16 časova u okviru 26. kola Superlige, gostuju ekipi Spartaka u Subotici. Na jučerašnjoj konferenciji za medije prisutnima su se obratili trener Žarko Lazetić i defanzivac Goran Antonić.

blank
Foto: FK TSC

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je primetio iznenađujuću činjenicu da je Spartak ekipa koja bolje igra na gostujućim terenima nego kod kuće.

“Kod kuće su gubili utakmice, a u gostima osvajali bodove. Imaju dobrog trenera koji gaji specifičan stil igre i ume da nametne ono što želi, a ekipa ga u tome prati. Kako vreme prolazi sve su bolji i bez sumnje će nam biti neugodan protivnik. Pobedili su nas u prvom delu sezone, a sada nam dolaze u momentu kada imamo samo dva dana treninga da se pripremimo za njih”.

Lazetić je naglasio da je Spartak na severu Vojvodine veliki klub i da među ekipama postoji određeni rivalitet što uvek unosi dodatnu tenziju u mečeve.

“TSC je poslednjih godina preuzeo primat što se tiče rezultata i deluje da su oni motivisaniji na mečevima protiv nas. Ako i sutra bude tako bićemo u problemu, jer motivacija dovodi do toga da ekipa pokaže kvalitet. Srećom, termin je povoljan, biće toplije vreme, tako da očekujem puno navijača, Mislim da je teren je dobar, tako da nema razloga da utakmica u subotu ne bude sjajna”, konstatovao je Lazetić.

Odbrambeni igrač Goran Antonić izrazio je uverenje da će TSC pružiti kvalitetnu partiju u ovoj neizvesnoj i da pozitivan ishod neće izostati.

“Spartak je mnogo popravio igru u nastavku sezone. Videli smo ih na meču protiv Čukaričkog u kome su se vratili posle dva primljena gola. Mislim da samo zahvaljujući odličnoj intervenciji golmana Filipovića nisu pobedili u samoj završnici. Bodovi su potrebni i nama i njima i biće do kraja teško i neizvesno”, kazao je Antonić.

Prenos meča je obezbeđen na kanalu Arena Premium 3.

TSC trenutno zauzima 3. mesto na tabeli sa 50 osvojenih bodova, dok je Spartak na 10. mestu sa 31. bodom.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.