blank

Zamalo komedija i to u pozorišnoj biletarnici

blank

Direktor Miloš Nikolić iz nekog razloga nije znao da kupci ulaznica na pozorišnoj biletarnici odnedavno moraju da ostave lične podatke

Nekadašnja novinarka Radio Subotice Ljiljana Elek saopštila je danas, posredstvom svoje “Fejsbuk” stranice, da u Narodnom pozorištu u Subotici uz kupljenu kartu moraju da se ostave lični podaci: ime, prezime i broj telefona.

Kako smo saznali od Elekove, na biletarnici scene “Jadran” njenom suprugu, koji je tamo otišao da kupi dve ulaznice, radnica je tražila lične podatke.

blank

Odmah po objavi ove informacije, Elekovoj je, takođe posredstvom “Fejsbuka”, odgovorio direktor Narodnog pozorišta Miloš Nikolić, tvrdeći da to nije istinita informacija.

“Odgovorno tvrdim da to nije tačno, moje političko opredeljenje sa radom ustanove nema nikakve veze, nikada ne bih reagovao na neku ISTINU, ali ovo je van pameti”, naveo je Nikolić.

blank

“Broj telefonea ostavljaju građani (publika) samo ako nema karata, pa u slučaju da oni koji su već rezervisali ne dođu do određenog perioda po rezervisane karte, u tom slucaju zovemo publiku koja je htela da gleda predstavu. Da ne ostave broj kako bi ih kontaktirali?”, pojasnio je potom Nikolić, ali je nakon ove izjave telefonom pozvao Ljiljanu Elek.

Elekova je potom objavila na svojoj “Fejsbuk” stranici:

“Maločas me je pozvao direktor Narodnog pozorišta Miloš Nikolić i objasnio da je reč o nesporazumu. Kako kaže, ni njemu nije jasno zašto je blagajnica tražila naše podatke i pored toga što za rezervacijom nije bilo potrebe”, objavila je Ljiljana Elek.

Kako naša redakcija saznaje od Tatjane Kiš Čegar iz Narodnog pozorišta, ova ustanova odnedavno od posetilaca, koji karte kupuju na biletarnici, ipak uzima lične podatke, odnosno broj telefona, ime i prezime, zbog mogućeg otkazivanja predstava usled epidemijskih prilika.

Prema njenim rečima, posetioci koji ulaznice rezervišu onlajn lako je obavestiti o otkazivanju predstave, ali oni koji na biletarnici kupuju ulaznice mahom nisu dostupni onlajn.

Procenite sami.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

TSC gostuje lideru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole danas, 2. maja od 19 časova, gostuje u Beogradu Crvenoj Zvezdi u utakmici 3. kola plej-ofa Mozzartbet Superlige. Šef

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.