blank

Nedeljni horoskop od 30.11. do 06.12.

blankOVAN

Dragi ovnovi sedmica pred Vama je dosta uzbudljiva, bićete rado viđen gost u društvu, mogućnost rešavanja nekog sudskog spora, definitvno krenite sa detoksikacijom organizma, imaćete dobra poznanstva sa moćnim ljudima što će biti bum za Vašu karijeru. Ukoliko ste slobodni partnera upoznajete preko posla, a zauzete očekuje miran period I pripremanja planova za budućnost.

blankBIK

Dragi bikovi ove sedmice očekujete plodna dešavanja na karijernom planu, mogućnost I dodatne zarade će se pojaviti u ovom periodu, pa ćete biti veoma srećni posle niza turbulencija. Što se tiče Vašeg zdravstvenog stanja pozitivni ste, osećate se veoma dobro, pa će Vas to I pratiti I u narednom periodu. Što se tiče emotivnog statusa puni ste samopouzdanja I uživate u zajedničkim momentima sa voljenom osobom.

blankBLIZANCI

Dragi blizanci sedmica pred Vama nosi breme kada je u pitanju Vaša veza, nju očekuje izazovan period, a Vi koji ste slobodni možete se uplesti u ljubavni trougao, budite obazrivi. Ne forsirajte se uopšte jer može doći do opšte slabosti organizma, preporuka za upotrebu vitamina. Što se tiče poslovne sfere preuzećete odgovornost na poslu, pa Vas to može malo uplašiti, ali ovo Vam je jedinstvena prilika da zablistate, uživajte u narednom periodu.

blankRAK

Dragi rakovi sedmica pred Vama donosi dosta poslovnih promena kada je upitanju posao, imaćete kontakte sa strancima ili mogućnost promene posla, nova pozicija. Obratite pažnju na ishranu, imaćete probleme sa digestivnim traktom, unosite više vlakana. Kada je ljubav u pitanju ulazite u vezu na daljinu, Vi koji ste slobodni uživajte sa partnerom jer postoji mogućnost sitnih konflikata, ali sve ćete Vi to rešiti.

blankLAV

Dragi lavovi ove sedmice su previranja pred Vama, sumnjate u partnerovu vernost, pa Vam to može narušiti odnos, pokušajte da saslušate partnera pre nego što donesete konačni sud. Što se tiče poslovnog segmenta moguće je da ćete posumnjati u svoje veštine I da ćete izgubiti samopouzdanje, ali brzo ćete to rešiti. Dosta ćete pažnje pokloniti svom zdravlju pogotovo krajem sedmice.

blankDEVICA

Drage device sedmica pred Vama donosi izlaganje velikom naporu u poslovnoj sferi, toliko ćete biti opterećeni poslom da ćete to preneti I na partnera pa možete očekivati svadje na emotivnom statusu. Pokušajte da se opustite I da upišete kurs joge ili meditacije, biće Vam potreban da izgurate narednu nedelju, ali I sam kraj godine koji Vam donosi raznorazne probleme sa kojima treba da se uhvatite u koštac.

blankVAGA

Drage Vage sedmica pred Vama je fantastična, toliko ćete biti lepršavi na emotivnom planu, Vaš um je ispunjen vizijama I pripremama za budući korak u Vašoj vezi, a to je brak, možete očekivati da Vas partner zaprosi. Što se tiče zdravlja obratite pažnju na kičmu, posetite fizioterapeuta. Poslovni segment je dosta dobar, ali se potrudite da ne rizikujete kada su u upitanju finansije.

blankŠKORPIJA

Drage škorpije ove sedmice imate dosta moćne aspekte na Vašoj strani tako da Vas očekuje dosta iznenađenja na poslu u vidu povišice ili možda čak unapređenja. Finansije su Vam dobre I tako će I ostati do kraja godine. Zdravlje Vam je dobro, ali ono što može da utiče je Vaše ljubavno stanje jer ćete morati da se prilagodite partneru I njegovom temperamentu.

blankSTRELAC

Dragi strelčevi ove sedmice imate praznično raspoloženje I hvata Vas euforija, to se odražava I na Vaš emotivni život, pa postoji mogućnost da sa partnerom planirate putovanje. Što se tiče poslovnog statusa ulazite u brzi tempo završnice godine pa je sva odgovornost na poslu sada Vaša, iskoristite ovaj period da promovišete Vašu firmu na najbolji mogući način. Prehlada Vas može uhvatiti

blankJARAC

Dragi jarčevi sedmica pred Vama donosi nova poglavlja, pa ćete biti spremni da menjate posao ili jednostavno da date otkaz, budite obazrivi jer će kolege pokušati da osujete Vaše planove. Što se tiče zdravstvenog stanja očekuju Vas hronični simptomi koji mogu dovesti do respiratornih infekcija budite obazrivi. Vaš emotivni status je dosta dobar, neće biti promena uopšte, pa se po tom pitanju možete opustiti.

blankVODOLIJA

Drage Vodolije sedmica pred Vama donosi neočekivani obrt jer ćete poželeti da budete u centru pažnje, pa će partner morati dodatno da Vas usrećuje, pripremite se za zajedničke momente, što se tiče poslovnog segmenta dosta projekata I obaveza je na Vama, tako da će Vaš šef biti oduševljen sa Vama, finansijski bi trebalo da obratite pažnju na prekomerno trošenje u narednom periodu.

blankRIBE

Drage ribe sedmica pred Vama je mirnija, bićete opušteni kada je posao u pitanju jer ste na vreme rešili sve projekte koje imate, pa ste po tom pitanju dosta opušteniji. Što se tiče zdravstvenog statusa posvetite se vežbanju I teretani, da dovedete figuru do savršenstva. Emotvni status je dosta mirniji od predhodnog perioda, pa u ovoj sedmici razmišljate definitvno da se samo posvetite partneru I da uživate kod kuće bez ometanja.

blank

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Astrologija

UBRZAVANJE VREMENA Da li nam se čini da je svet sve više na ivici prirodnih katastrofa i da je neka daleka budućnost skroz neizvesna šta

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.