blank

Nedeljni horoskop od 7.12. do 13.12.

blankOVAN

Dragi ovnovi ove sedmice očekuje Vas mnogo toga što ćete morati da uradite u kratkom vremenskom periodu, ali bez mnogo nerviranja i sa dobrom ekipom saradnika. Mnogi Vas kritikuju, ali Vi se držite svoje koncepcije i odanih saradnika. Najbolje se osećate kada imate utisak da kontrolišete važne situacije u privatnom životu, mada partner sve češće ume da vas iznenadi. Srećom, nema razloga da brinete. Raspoloženje Vam je odlično, a zdravstveni status još bolji.

blankBIK

Dragi bikovi ove sedmice ste skloni preteranom detaljisanju, ali trenutno su vam potrebnija praktična rešenja, a potrudite se i da završite sve što ste započeli. Očekujete poziv osobe koja vam je izuzetno draga i sa kojom ćete se lako dogovoriti o poslu sa strancima, ili ćete otići na zajedničko putovanje. Slobodno vreme posvetite psihološkoj relaksaciji.

blankBLIZANCI

Dragi blizanci ove sedmice Vam je jasno da ponekad u važnim situacijama ne možete dovoljno da utičete na razvoj poslovnih događaja. Razmena ideja i timski rad uvek donose bolje rezultate. Pokušavate da ostavite utisak kao da sve funkcioniše besprekorno, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost. Obratite pažnju na snove ove sedmice.

blankRAK

Dragi rakovi ove sedmice su mogući zategnuti odnosi sa kolegama, naročito sa jednim Jarcem ili Ovnom koji nemaju dovoljno razumevanja za vas, budite obazrivi da Vam ne nameste neku svadju. Definitvno pristajete na emotivne kompromise koje vam partner predlaže. Poboljšajte psiho-fizičku kondiciju.

blankLAV

Dragi lavovi ove sedmice pokušavate da ubedite partnera da bi trebalo da prihvati Vašu ideju u vezi sa odlaskom u inostranstvo, bar nakratko. Bavite se sportom i, pre svega, budite nasmejani. Poslovno ste dosta iscrpljeni, pa koristite svaki momenat da deo posla prenesete i kući, budite pažljivi da ne izgubite dokumenta.

blankDEVICA

Drage device sedmica pred Vama je dosta uzbudljiva, pa obratite pažnju na neke informacije koje vam mogu skratiti put do uspeha. Imate velika očekivanja, pogotovo kada je u pitanju Lav, sa kojim uspešno sarađujete već duže vreme. Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivne granice.

blankVAGA

Drage Vage ove sedmice u želji da ostvarite izuzetne poslovne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka među saradnicima. Partnera zbunjujete emotivnim kontrastima u reakcijama, čestim promenama u mišljenju, kao i promenljivim raspoloženjem. Zdravlje Vam je odlično.

blankŠKORPIJA

Drage škorpije sedmica pred Vama stavlja u prvi plan Vaše intelektualne sposobnosti koje će biti presudne u proceni dobre poslovne prilike koju će vam ponuditi tokom ovog perioda. Čini vam se da osoba do koje vam je veoma stalo nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe. Ali, bez obzira na sve, pokušajte da ne utonete u melanholično raspoloženje.

blankSTRELAC

Dragi strelčevi sedmica pred Vama donosi sumnju da Vam se osoba do koje vam je veoma stalo nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe. Ali, bez obzira na sve, pokušajte da ne utonete u melanholično raspoloženje. Intelektualne sposobnosti biće presudne u proceni dobre poslovne prilike koju će vam ponuditi tokom ovog perioda. Obratite pažnju na stres.

blankJARAC

Dragi jarčevi sedmica pred Vama donosi važnost da imate poslovni cilj, ali bitnije je da posao obavite na način koji će vam omogućiti uspeh i dobru zaradu. Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži, pa biste trebali da se fokusirate više na to da zajedničkim ulaganjem vezu podignete na viši nivo. Problemi sa stomakom.

blankVODOLIJA

Drage Vodolije sedmica pred Vama donosi završetke nekih projekata na kojima ste dugo radili, pa sada imate benefite od njih ,šef će biti ponosan na Vaš uspehm a to će Vam otvoriti još jedna vrata u kompaniji. Na emotivnom planu imate nesuglasice sa partnerom jer ga previše pritiskate oko zajedničkog života, pa bi trebalo da ohladite glavu od toga. Moguće glavobolje.

blankRIBE

Drage ribe sedmica pred Vama je dosta intenzivna jer Vas očekuje poslovno putovanje gde nećete proći kako ste se nadali, ali polako kraj godine Vam je dosta važniji za posao. Emotivno ste poljuljani jer samo odjednom stvari sa partnerom kreću nizbrdo, vodite računa o prevari jer ćete saznati nešto neugodno što se tiče emotivnog statusa.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Astrologija

UBRZAVANJE VREMENA Da li nam se čini da je svet sve više na ivici prirodnih katastrofa i da je neka daleka budućnost skroz neizvesna šta

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.