blank

Slaganje parova prema horoskopskom znaku

blank

Najsrećniji parovi zodijaka

Ovan i Vodolija – S ovim parom nikada nije dosadno. Svako uključen uživa u ljubavnoj vožnji. Ovaj par je svestran i voli da radi stvari zajedno. Bez sumnje je moćni par zodijaka.

Blizanci i Vodolija – Ovo dvoje imaju duboku mentalnu vezu koja je gotovo neopisiva. Mogu se upoznati mnogo dublje nego što može većina drugih. Ovaj par uspeva pronaći ravnotežu na najbolji način.

Rak i Ribe – Dobro funkcionišu zajedno, jer znaju ko su i zajedno i odvojeno. Ne boje se biti sami i ne smeju se međusobno zastrašiti.

Bik i Rak – Nadopunjuju jedno drugo. Bik je posvećen Raku i Rak ga poštuje. To čini prekrasan odnos.

Lav i Strelac – Ovo dvoje su vrlo strastveni zajedno. Ta dva su znaka toliko puna života i zbog toga zajedno pronalaze sreću. Savršeni su jedno za drugo i guraju jedan drugog da postignu svoje ciljeve.

Devica i Bik – Ovo dvoje gotovo odmah obaraju jedan drugog s nogu. Oni su iskreni i traže iste stvari jedan u drugom. Ne možete ih razdvojiti.

Škorpija i Rak – Ova dva vodena znaka su neverovatni zajedno. Dok su njihove emocije ponekad intenzivne, uvek nađu način da se međusobno smire. Oni hrane međusobnu strast.

Vaga i Blizanci – Imaju snažnu vezu na intelektualnoj osnovi. Oni stimulišu jedno drugo mentalno i savršeno funkcionišu zajedno. Nude jedno drugom prijateljstvo i razumevanje.

Strelac i Ovan – Ovo dvoje kreiraju neverovatnu intenzivnu energiju. Poštuju jedno drugo i dopuštaju da njihova veza stalno raste. Ovaj par može učiniti sve što želi, sve dok međusobno veruju.

Jarac i Bik – Ova dva znaka međusobno doživljavaju veliku hemiju. Oni su dve ljubavne ptičice koje niko nikada neće razdvojiti. Oni imaju dubok osećaj poštovanja jedan prema drugom i održavaju tesnu vezu jedan s drugim.

Ribe i Škorpija – Ovaj par je vrlo intuitivan. Oni stvarno mogu reći što drugi misli i treba. To čini njihov odnos vrlo srećnim.

Riba i Riba – Zajedno čine sjajan par. Oni se brinu jedno za drugo na dubokoj osnovi i razumeju svoje razlike. Naravno, suprotnosti privlače, ali ponekad vam treba neko ko shvata stvari.

Strelac i Ribe – Ovo dvoje su beznadežni romantičari koji nalaze ravnotežu međusobno. Shvataju se i žele zadovoljiti svog partnera. Iako mogu biti malo dramatični, oni se dobro slažu.

Devica i Jarac – Ovo dvoje su vrlo teški, ali vole se zabaviti. Oni mogu biti ranjivi jedan s drugim i stvarno pokazuju pravilno poštovanje. Oni su savršeni tim.

Lav i Vaga – Uživaju da budu u središtu pažnje, ali iz nekog razloga ne osećaju potrebu da se nadmeću jedno s drugim. Dele pažnju i znaju se brinuti jedno za drugo. Ovo je par koji pleni svu pažnju na zabavama.

Blizanci i Ribe – Ovaj par je vrlo uravnotežen i emocionalan. Blizanci imaju tendenciju da budu tu za Ribe, a Ribe su mu zahvalne zbog toga. Oni donose čudesne odluke kada su zajedno i istinski se međusobno nadopunjuju.

Jarac i Jarac – Da, Jarac dobro funkcioniše s istim znakom. Njihovi kvaliteti su ono što ih privlači. Za one koji nisu znali, ti kvaliteti su njima izuzetno važni.

Strelac i Strelac – Strelac dobro funkcioniše u ovoj kombinaciji s istim znakom jer su na taj način zabavniji. Kada ovaj par ulazi u igru, oni mogu postići sve što žele.

Ovan i Blizanci – Uzbudljivi su i uvek rade zabavne stvari. Oni su vrlo aktivni i žive vrlo avanturistički život. Kažu, sve dok provode vreme zajedno, srećni su.

Bik i Ribe – Ovo dvoje apsolutno odgovaraju jedno drugom. Oboje vole puno da odmaraju, što ide u njihovu korist. Oni takođe imaju prilično jaku povezanost, kao da su stvoreni jedno za drugo.

Vaga i Škorpija – Ovaj par je ispunjen emocijama, ali ipak ostaju bezbrižni. Postavili su svoje ciljeve i ostvaruju ih s lakoćom. Iako se ne moraju osloniti jedno na drugo, mogu to.

Ovan i Devica – Ovo dvoje si savršeno odgovaraju. Izazivaju jedno drugo da u svemu daju najbolje od sebe. U njihovom odnosu sve teče glatko.

Škorpija i Jarac – To je odnos koji se brzo smiruje. Vrlo su ozbiljni i motivisani. Ako ste Škorpija koji se želi venčati ili uživati u paru, morate pronaći Jarca.

Vaga i Riba – Toliko su odani jedno drugom da ih nikada ništa ne može razdvojiti. Imaju sreće da imaju jedno drugo. Oni čine jedan prekrasan tim.

Vodolija i Vodolija – Ovaj znak vrlo dobro funkcioniše s osobama rođenim u istom znaku. Zajedno oni mentalno rastu i međusobno se pomažu na dubljoj osnovi.

 

Najgori parovi zodijaka

Bik i Blizanci – Ova dva znaka se dosta svađaju. I dok njihovi sukobi nisu tako strašni, jako su česti. Blizanci su previše nestrpljivi za tvrdoglavog Bika i stoga se sukobljavaju jedan s drugim. Naravno, može funkcionisati, ali obično završava kao toksičan odnos.

Rak i Vodolija – Njima je teško uspostaviti poverenje u odnosu i zato to retko funkcioniše. I jedan i drugi na kraju budu ljuti i ozlojeđeni. Niko to ne želi.

Lav i Lav – Oni se baš ne slažu se*sualno, ali imaju međusobnog poverenja. Iako ne govorimo da su intimni odnosi sve, ako to ne funkcioniše, može se završiti s puno frustracija. Naravno, može se proći kroz to, ali Lav nije sklon to da učini.

Škorpija i Škorpija – To je odnos koji može funkcionisati, ali obično ne funkcioniše. Škorpioni iz nekog razloga izvlače najgore jedno iz drugog. Malo su previše emocionalni, takođe.

Blizanci i Škorpija – Ovo je verovatno jedan od najgorih spojeva. Njih dvoje se međusobno beskrajno živciraju i uopšte ne razumeju jedno drugo. Molim vas, nemojte to činiti sebi.

Ovan i Ribe – Ovo dvoje ne veruju jedan drugome i ne mogu postaviti odgovarajuće granice. Oni su užasan par koji ne može to ispraviti. Ako se ne možete otvoriti, nemojte započinjati ovaj odnos.

Vodolija i Ribe – Iako bi mogli funkcionisati kao par, oni se jednostavno ne razumeju. Frustrirajuće je biti u njihovom društvu i nedostaje im ravnoteže. Život nije bajka.

Ovan i Bik – Ovaj par je u redu, ali ipak nije baš sjajan. Oni često ne uspevaju jer nisu u mogućnosti da stave sa strane svoje razlike. Unutrašnja pitanja su smrt njihovog odnosa.

Ovan i Jarac – Fizička ljubav i komunikacija ne ide im sjajno. Oni se ne mogu razumeti i funkcionisati na istoj talasnoj dužini. Nikad nismo videli da ovo funkcioniše.

Bik i Lav – Ovo dvoje ne mogu komunicirati i ne mogu se povezati. Trebaju nekoga ko nije tako krut, a to im je teško naći jedno u drugome. Kreativna snaga je ono što bi ih moglo povezati.

Vaga i Jarac – Jarac prihvata sve emocije i za Vagu, to nije dobra stvar. Kada se počnu mešati stvari poput ega, sve kreće nizbrdo. Ako žele da to funkcioniše, moraće se dobro pomučiti.

Bik i Vodolija – Ovom paru takođe nedostaje poverenja. Takođe, teško im je pronaći teme o kojima mogu razgovarati i nerviraju jedan drugog. Njihove razlike su jednostavno prevelike.

Jarac i Vodolija – Nisu baš zanimljivi jedan drugome, za početak. Jednostavno se dosađuju kada su zajedno. Međutim, ako mogu pronaći nešto zajedničko, oni mogu funkcionisati.

Blizanci i Rak – Ovo dvoje su verovatno dobri prijatelji, ali ne funkcionišu dobro u odnosima. Previše su emocionalno različiti. Blizancima i Raku trebaju dve potpuno različite stvari.

Ovan i Rak – Da budemo potpuno iskreni, ovaj odnos je bolan. Puno truda se treba uložiti u taj odnos da bi funkcionisao, a čak i onda to obično ne uspeva. Oni jednostavno nisu zadovoljni jedan s drugim.

Bik i Strelac – Oboje shvataju život na isti način, ali izvan toga, nemaju ništa zajedničko. Jednostavno se ne privlače i bolje je da budu samo prijatelji.

Ovan i Škorpija – Ovan povređuje osećanja Škorpije i to čini stvari prilično napetima. Oni u najmanju ruku bude najgore jedan u drugom. Taj odnos je jednostavno pretežak.

Strelac i Jarac – Nisu u stanju razumeti njihove razlike na način na koji bi trebalo. Oni se zabavljaju zajedno, ali to nije dovoljno. Stabilnost nije prisutna u ovom odnosu.

Blizanci i Devica – Ova dva znaka se stalno menjaju, ali ne na isti način. Oni previše misle samo na svoje dobro i međusobno se osuđuju više nego što bi trebali. Zadivljujuće je to kako uopšte završe zajedno.

Bik i Škorpija – Neki će ljudi tvrditi da je to dobra kombinacija, ali istina je da nije. Ovo je spoj koji završava bolno. Moraju biti potpuno usredsređeni jedno na drugo ili će brzo izgubiti iskru.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Astrologija

UBRZAVANJE VREMENA Da li nam se čini da je svet sve više na ivici prirodnih katastrofa i da je neka daleka budućnost skroz neizvesna šta

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.