blank

Vodovod pozvao građane da racionalno koriste vodu

blank

Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija” Subotica obavestilo je svoje korisnike da je došlo do povećanja potrošnje vode, a samim tim i do smanjenja pritiska u mreži, usled visokih dnevnih temperatura.

Ono su naveli da svi objekti za distribuciju vode rade u punom kapacitetu i da su obezbeđene dovoljne količine, ali da je moguće da u određenom periodu dana dođe do smanjenja pritiska u distributivnoj mreži Subotice, odnosno do mestimičnog prekida u vodosnabdevanju na Paliću, u Bačkim Vinogradima i drugim prigradskim naseljima.

„Iz navedenog razloga, apelujemo na potrošače da se voda koristi isključivo namenski, za sanitarne potrebe, i racionalno. Neracionalna potrošnja se pre svega odnosi na zalivanje bašti, pranje dvorišta, hlađenje betona, ulica i drugog”, naveli su i zahvalili se potrošačima na razumevanju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »
blank

Danas pretežno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 8 do 22 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike uticaće povolјno na hronično

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.