blank

Film “Šejtanov ratnik” ipak nije javno dobro

blank

U današnjem odgovoru na pitanje naše redakcije, u vezi prikazivanja filma “Šejtanov ratnik” na festivalu “Hrizantema”, Gordana Guberinić, direktorica Art bioskopa “Aleksandar Lifka”, navela je da je pomenuti film postavljen na internetskim platformama i da je producent ovog filma 24. marta ove godine, kako je doslovno navedeno, film postavio kao opšte dobro na korišćenje široj zajednici, uz mogućnost kopiranja i daljeg deljenja bez ikakvih opterećenja.

Branislav Jević, producent filma “Šejtanov ratnik”,koji je našoj redakciji juče potvrdio da je film “Šejtanov ratnik” na festivalu “Hrizantema” prikazan bez njegovog znanja, kaže da je pomenuti film postavljen na zvaničnom “Jutjub” kanalu “Hipnopolis filma”, ali da to ne znači da film automatski predstavlja opšte dobro i da svakako ne može da se kopira i deli dalje bez ikakvih opterećenja, kako tvrdi Gordana Guberinić.

– Gospođa Guberinić mi je juče saopštila da me je pre projekcije “Šejtanovog ratnika” bezuspešno tražila, ali da nije uspela da me pronađe, kako bi me obavestila da namerava da prikaže film na festivalu “Hrizantema”. Nisam ljut, naprotiv, naknadno sam se složio sa projekcijom filma, kao što bih se složio i da me je pozvala pre projekcije – rekao je za naš portal producent “Šejtanovog ratnika” Branislav Jević.

Film “Šejtanov ratnik” na zvanični “Jutjub” kanal “Hipnopolis filma” postavljen je 25. marta 2020. godine.

Foto: “Jutjub”, printskrin

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

TOP 50 albuma 2022. godine

U 2022. uživali smo u sjajnim konceptualnim radovima, od kojih su mnoga obeležena duhom oslobođenja i pregrupisavanja nakon godina izolacije. Imali smo povratke legendarnih umetnika

Detaljnije »
blank

Džon Koks u “Krupari”

U nedelju, 25. septembra, gost Đorđa Kuburića u “Krupari” biće prevodilac Džon Koks. Povod za Koksovo gostovanje je objava romana “Put za Birobidžan” Judite Šalgo

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.