blank

Narodno pozorište otkazalo sve predstave u novembru

blank
Scena iz predstave “Ko se boji Virdžinije Vulf”

Narodno pozorište danas je posredstvom zvaničnog “Fejsbuk” naloga Drame na srpskom jeziku saopštilo da otkazuje sve predstave u novembru.

– Suočavamo se sa više izazova. Doslovno za svaku predstavu bismo mogli da navedemo razlog za otkazivanje – kaže Tatjana Kiš Čegar koja je u pozorištu zadužena za marketing i odnose s javnošću. – Imamo dosta gostujućih glumaca koji na predstave dolaze sa strane. Osim toga, pri pojavi bilo kog, čak i najsitnijeg simptoma, za koji se na kraju ispostavi da nema veze sa kovidom 19, glumci ne mogu da dolaze na probe i igraju više nedelja, iz razloga odgovornosti i predostrožnosti, što nam se takođe dešavalo.

Osim pomenutih, na odluku Narodnog pozorišta da otkaže sve predstave u novembru uticala je i najava da će, zbog smrti patrijarha Irineja, biti proglašena trodnevna žalost u celoj zemlji.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

TOP 50 albuma 2022. godine

U 2022. uživali smo u sjajnim konceptualnim radovima, od kojih su mnoga obeležena duhom oslobođenja i pregrupisavanja nakon godina izolacije. Imali smo povratke legendarnih umetnika

Detaljnije »
blank

Džon Koks u “Krupari”

U nedelju, 25. septembra, gost Đorđa Kuburića u “Krupari” biće prevodilac Džon Koks. Povod za Koksovo gostovanje je objava romana “Put za Birobidžan” Judite Šalgo

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.